- Adım
- Gökhan
- Cihaz
- iPhone 11
- Konular
- 477
Bakyor nedendir diye
Bende sıkıntı vermedi sorusuz dediler Appsync kaldır onunla kurulanları kaldır bagımlılıklar sıkıntı vermiş karen reposundan Appsync indir
Ekli dosyayı görüntüle 6238Ekli dosyayı görüntüle 6239
Appsync kaldırın.... bağımlılık ..sıkıntı vermiş.. bir tweak yüzünden...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.reposuundan indirin... ve icleaner prp + ayar dosyalarından silin.. temizle deyin.. düzelecek
Hocam dediklerinizi yaptım. Darkx tekrar kurdum sorunsuz şekilde fakat kurarken appsync yoktu darkx ile beraber. Birde kurduktan sonra res atmadı telefona. Yani yine darkx ayarlarda falan yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
snowboard veya ithemer tweak kurun tema için.. orjinal reposundan..
Acaba ekstra bir şey yapmam lazımsnowboard veya ithemer tweak kurun tema için.. orjinal reposundan..
Canberk ve engin ikinizede teşekkrü ederim. Son bir sorum var. Bütün uygulama ikonlara temeya uyum sağlamadı normal mi ? İlk defa tema yüklüyorum da kurura bakmayın
Normaldir. Hepsini istek üzerine yapıyor yapımcı olmayanları uygulamaya basılı tut ve titrediğinde ikona bas eğer yedek ikon yoksa okadar demektir
YüZde yüz hepsi olan yoktur ama Bohemic ve Kara TEMA’sı iyidirBütün ikonlar için geçerli bildiğin tema var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?