D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 1 May 2021 #1 Cydiadaki deb.’ler neden indirilemiyor..trappldestek’e ait olanlar
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 1 May 2021 #2 Demirel' Alıntı: Cydiadaki deb.’ler neden indirilemiyor..trappldestek’e ait olanlar Genişletmek için tıkla ... Deb gereklimi kur direk hangi Tweak deb inmiyor hepsi inmemesi imkansız Cydown ile indirip filzadan deb yine alabiliyorsunuz , Oyla 0 Downvote
Demirel' Alıntı: Cydiadaki deb.’ler neden indirilemiyor..trappldestek’e ait olanlar Genişletmek için tıkla ... Deb gereklimi kur direk hangi Tweak deb inmiyor hepsi inmemesi imkansız Cydown ile indirip filzadan deb yine alabiliyorsunuz ,
KS KS D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 2 May 2021 #3 BurakCan' Alıntı: Deb gereklimi kur direk hangi Tweak deb inmiyor hepsi inmemesi imkansız Cydown ile indirip filzadan deb yine alabiliyorsunuz , Genişletmek için tıkla ... Hiçbirini indirmedim sorun bende mi herkeste mi aynı şey oluyor başka bir problem mi var Oyla 0 Downvote
BurakCan' Alıntı: Deb gereklimi kur direk hangi Tweak deb inmiyor hepsi inmemesi imkansız Cydown ile indirip filzadan deb yine alabiliyorsunuz , Genişletmek için tıkla ... Hiçbirini indirmedim sorun bende mi herkeste mi aynı şey oluyor başka bir problem mi var
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 2 May 2021 #4 Demirel' Alıntı: Hiçbirini indirmedim sorun bende mi herkeste mi aynı şey oluyor başka bir problem mi var Genişletmek için tıkla ... SiZde sorun arkadaşım .. sorunsuz Oyla 0 Downvote
Demirel' Alıntı: Hiçbirini indirmedim sorun bende mi herkeste mi aynı şey oluyor başka bir problem mi var Genişletmek için tıkla ... SiZde sorun arkadaşım .. sorunsuz