Y Yrmtsomr Apple Sever Katılım 6 Eki 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 13 Kas 2020 #1 Denetim merkezinde şöyle bi hata alıyorum. Dinlediğim müzikleri algılamıyor ve ses barı çalışmıyor denetim merkezinden, çözümünü bilen var mı? (iPhone 6 plus, iOS 12.4.8 checkra1n jailbreak) Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denetim merkezinde şöyle bi hata alıyorum. Dinlediğim müzikleri algılamıyor ve ses barı çalışmıyor denetim merkezinden, çözümünü bilen var mı? (iPhone 6 plus, iOS 12.4.8 checkra1n jailbreak) Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TheLastMohikan Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Serkan Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 15 Pro Katılım 11 Haz 2018 Konular 266 Mesajlar 1,117 Tepkime puanı 355 Puanları 2,479 Yaş 37 13 Kas 2020 #2 Yrmtsomr' Alıntı: Denetim merkezinde şöyle bi hata alıyorum. Dinlediğim müzikleri algılamıyor ve ses barı çalışmıyor denetim merkezinden, çözümünü bilen var mı? (iPhone 6 plus, iOS 12.4.8 checkra1n jailbreak) Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... cheakra1n Restore sistem yapıp .. sonra tekrar deneyin.. tweaklerden kaynaklı.. bu olay Oyla: Oyla 0 Downvote
Yrmtsomr' Alıntı: Denetim merkezinde şöyle bi hata alıyorum. Dinlediğim müzikleri algılamıyor ve ses barı çalışmıyor denetim merkezinden, çözümünü bilen var mı? (iPhone 6 plus, iOS 12.4.8 checkra1n jailbreak) Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... cheakra1n Restore sistem yapıp .. sonra tekrar deneyin.. tweaklerden kaynaklı.. bu olay