DFU MODE İLE SÜRÜM KAYBETMEDEN SIFIRLAMAK?

haydarozers

Apple Sever
Konular
3
Herkese merhaba ,
missaka vs zamanından kalma dynamicada ,facebook ipa gibi kalıntılar kaldı. missaka tekrar yüklesem bile kalıntılar gözükmüyor. şuan dopamne kullanıyorum ama eski kalıntılar ile birlikte kullanıldığı için üst çentik silemiyorum facebook gibi şeyler appstoreden yüklenmiyor sadece ipa olarak yükleniyor öylede güncel kullanamıyorsun. amacım telefonu sürüm düşrmeden komple sıfırlamak. bununla ilgili biraz araştırdığımda böyle birşey mümkün değil gibi şeyler gördüm hep. belki biir çözümü vardır diye buraya yazmak istedim. bu konuda tecrübesi olan buna benzer bir olayı çözebilen oldu?

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Konular
296
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
dopamine jailbreak yüklü ise kaldirma işlemi yapıp .. ayarlardan aynı sürüme sıfırlarsanız temizlenecektir

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
Dopamine eski jailbreaklar gibi değil uygulama içinden jb kaldır de daha sonra Ayarlar/genel/tüm içerik ve ayarları sil her şeyin silinsin telefon kurulumunda yeni iphone olarak tanıt en son kurulum bittikten sonra icloud hesabı girer senkronize edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…