DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,621 Puanları 2,564 Yaş 49 20 Eyl 2018 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tweak Adı : DHelper Açıklama : iOS için indirme yöneticisi. PC lerdeki indirme yöneticilerinin (IDM vb.) iOS için uyarlanmış hali. Birçok farklı dosyayı aynı anda indirebilirsiniz. Dosyaları sıralayarak indirebilirsiniz. İndirmeleri duraklatıp, kaldığı yerden sonrasında devam edebilirsiniz. İçerisindeki tarayıcı ile twqitter vb. yerlerdeki videoları açarak indirebilirsiniz. İpa, pkg, gb, doc / x, ods, odt, pps, ppt / x, xlr, xls / x, aif, mpa, wma, iso, csv, db / f, günlüğü, mdb, sav, sql, xml eklendi , apk, yarasa, sığdır, fon, jpeg, svg, sınıf, hızlı, h java dosyaları uzantıları web tarayıcısına destek Dosya adı için kullanılan yazı tipi değiştirildi Düşük uygulama boyutu Küçük hata düzeltmeleri 1.1 gönderiminden bu yana meydana gelen kilitlenme giderildi Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk : iOS 9-11 Fiyat : $1.99 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tweak Adı : DHelper Açıklama : iOS için indirme yöneticisi. PC lerdeki indirme yöneticilerinin (IDM vb.) iOS için uyarlanmış hali. Birçok farklı dosyayı aynı anda indirebilirsiniz. Dosyaları sıralayarak indirebilirsiniz. İndirmeleri duraklatıp, kaldığı yerden sonrasında devam edebilirsiniz. İçerisindeki tarayıcı ile twqitter vb. yerlerdeki videoları açarak indirebilirsiniz. İpa, pkg, gb, doc / x, ods, odt, pps, ppt / x, xlr, xls / x, aif, mpa, wma, iso, csv, db / f, günlüğü, mdb, sav, sql, xml eklendi , apk, yarasa, sığdır, fon, jpeg, svg, sınıf, hızlı, h java dosyaları uzantıları web tarayıcısına destek Dosya adı için kullanılan yazı tipi değiştirildi Düşük uygulama boyutu Küçük hata düzeltmeleri 1.1 gönderiminden bu yana meydana gelen kilitlenme giderildi Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Uyumluluk : iOS 9-11 Fiyat : $1.99 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tarik3ist Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 3 Mesajlar 55 Tepkime puanı 9 Puanları 1,869 5 Eki 2018 #2 tarayıcıdan girip videoyu açınca indirme botunu gelmiyor sanırım denedim olmadı videonun linki mi gerekli Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tarayıcıdan girip videoyu açınca indirme botunu gelmiyor sanırım denedim olmadı videonun linki mi gerekli Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,622 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 6 Eki 2018 #3 tarik3ist' Alıntı: tarayıcıdan girip videoyu açınca indirme botunu gelmiyor sanırım denedim olmadı videonun linki mi gerekli Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Film linkini uygulama içerisine girip deneyin bi olacakmı
tarik3ist' Alıntı: tarayıcıdan girip videoyu açınca indirme botunu gelmiyor sanırım denedim olmadı videonun linki mi gerekli Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Film linkini uygulama içerisine girip deneyin bi olacakmı