- Konular
- 143
çok güzel haberDopamin 3
- arm64 (A8 - A11) ve arm64e (A12 - A17, M1 - M2) için bir hapishane kaçışı
- iOS 15.0 - 17.3.1 (A14 - A17 / M1 - M2) için destekleniyor
- iOS 15.0 - 18.7.1 ve 26.0 - 26.0.1 (A8 - A13) sürümlerinde destekleniyor
Hangi paket yöneticileriyle birlikte geliyor?
- Sileo, Zebra
Köksüz bir hapishane kaçışı nedir?
- Köksüz jailbreak'ler, iOS cihazının işletim sistemine tam erişim sağlamaz, çünkü dosya sisteminin yalnızca belirli bölümlerine yazılabilir.
- Bu durum, değişikliklerin sizden farklı şekillerde yapılması gerekebileceğini gösterebilir eskiden ve köksüz desteği doğru şekilde desteklemek için güncellenmesi gerekebilir.
Kullanıcı olarak beni nasıl etkileyecek?
[Hidden content]
- Kullanıcılar, ayarlarının iOS 15+ ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeli; bu düzgün olup olmadığını kontrol etmeli. Kurulumdan önce rootless için derledim, çünkü tüm ayarlamalar çalışmaz bu versiyonlarda kutu olarak kullanılmalı.
Güzelçok güzel haber
Çıkmadı hocam Xs max için bende bekliyorum. 18.7.1 sonrası yokxr için 18.7.9 çıkmadı hala
en temizi bilgisayardan temiz kurulum yoksa kalıntı kalabiliyor ve şarj tüketimi artabilir donma kasılmalar olabilir.Selamünaleyküm arkadaşlar. İp14 pro İos 16.5 sürümdeyim ve telde trollstore ve misaka yüklü direk oto güncellemeden ios 18.7.8e yada 26.6 ya güncelleme yapsam telefon elmada kalırmı.
Ve bu jailbreak 18.7.8i destekliyor mu acaba
TeşekkürlerDopamin 3
- Sileo, Zebra
- Köksüz jailbreak'ler, iOS cihazının işletim sistemine tam erişim sağlamaz, çünkü dosya sisteminin yalnızca belirli bölümlerine yazılabilir.
- Bu durum, değişikliklerin sizden farklı şekillerde yapılması gerekebileceğini gösterebilir eskiden ve köksüz desteği doğru şekilde desteklemek için güncellenmesi gerekebilir.
[Hidden content]
- Kullanıcılar, ayarlarının iOS 15+ ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeli; bu düzgün olup olmadığını kontrol etmeli. Kurulumdan önce rootless için derledim, çünkü tüm ayarlamalar çalışmaz bu versiyonlarda kutu olarak kullanılmalı.
İlk önce geliştirici modunu açın sonra jb yapın sanırım siz tam tersi işlem yaptığınız için bu sorun ile karşı karşıya kalıyorsunuz.iPhone 11 18.1.1 sürümlü telime dopamini yükledim. Ana ekrana geldi. Güven dedim o da tmm. Ama açmak istediğimde geliştirici modunu açın diyor. Açıyorum tikini. Tel yeniden kapanıp açılıyor. Açmak için;yani devam için yukarı kaydırın diyor. Ekranı açmak için yukarı kaydıramıyorum. Sanki tel o an duruyor ve devamını getiremiyorum. Nedir sorun. Teli sıfırladım yine aynı. Sürdürmek için yukarı kaydır da takılı kaldım. Bunu aşsam sorun kalmıycak jb yapıcam. Yapamıyorum. Teşekkürler
TeşekkürlerDopamin 3
- Sileo, Zebra
[Hidden content]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?