・Sileo vb. dahil olmak üzere yüklü jailbreak uygulamaları
Dopamine uygulamasını başlatın ve açmak için " Ayarlar " öğesine dokunun .[Ne korunacak]・iOS sürümü
・Ayarlar, fotoğraflar, uygulamalar vb. kullanıcı verileri.
durum nedir arkadaşım.Arkadaslar merehaba rahatsz ediyorum ama lütfen yardimci olurmsunuz iphone 13 pro ios 16.1 Dopamine kullanyordum güncelleme gelmisti dopamine guncelledim telefonum kapandi acilmyor pc görmüyor lütfen yardimci olurmusnuz ? telefon hic cevap vermiyor Usb görmüyor
Hallettim Allah hepinizden Razı olsun olsun varolun kurtartım telefonuDopamine güncelemesiyle alakalı degildir büyük ihtimal uyumsuz bir tweak yada çakışan br tweak nedeniyle .yapmış olacaktır.
YOUTUBE VİDEOLARI VRDIR beceremezsen hızlı yapman gerekli işlemleri
Sesi aç düğmesine basıp hızla bırakın. Sesi kıs düğmesine basıp hızla bırakın. GÜÇ düğmeyi basılı tutun BIRAKMADAN .Apple logosu görünene dek göründügü an power düğmeden çek elini
Hayırlı olsun arkadaşım . ŞükürHallettim Allah hepinizden Razı olsun olsun varolun kurtartım telefonu
unutmaHallettim Allah hepinizden Razı olsun olsun varolun kurtartım telefonu
Dopamine ile gerçekleştirilen jailbreak çalışması , jailbreak gerçekleştirilirken yerleştirilen jailbreak ile ilgili dosyaların silinmesini içerir.
[Yok olan şeyler]・Jailbreak ortamı
Dopamine uygulamasını başlatın ve açmak için " Ayarlar " öğesine dokunun .
[ Jailbreak Ortamını Sil] düğmesine dokunarak jailbreak ortamını silebilirsiniz .
"Jailbreak Ortamını Sil" butonuna dokunduğunuzda bir onay uyarısı görünecektir. Jailbreak ortamını silmeye başlamak için buradan " Kaldır "ı seçin.
Tamamlandı
Jailbreak ortamının Dopamin ile silinmesi, yürütme sonrasında cihazı yeniden başlatmaz ve tamamen sona erer (cihaz bu noktada yeniden başlatılırsa başarısız olmuş olabilir).
Jailbreak ortamının silinmesinin tamamlanıp tamamlanmadığını belirlemek için ayarlar ekranının alt kısmındaki `` Bootstrap yüklü değil
'' seçeneğini işaretleyin. Yüklenmedi " yazıyorsa jailbreak ortamı silinmiş ve başarıyla tamamlanmıştır demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?