- Adım
- Rıza
- Cihaz
- İPhone X
- Konular
- 57
- Sürüm
- 15.6.1
- Cihaz
- iPhone X
telegrama giremiyorum arkadaşlar ne yaptıysam Çözümü varmı ?
bana verdin telefonu sattın abi .. bu işi ögrenmem gerek sendenÇözüm video gelecek Shadow indirin bekleyin kurcalama ayarları ama kardeşim
Bende arka planda açık bırakıyordum tüm gün . Çözümü bu şekilde yapıyordum iyi olduBendede bu olay oluyordu fakat sakla diyor bir şekilde kulanıyordum. garip böyle bir cevabı olduğunu düşünmedim . eskilerde böyle sorun yok tu çünkü garip
KİMSEDE sorun var dememiş ilginç tarafıda bu bizde dahilBende arka planda açık bırakıyordum tüm gün . Çözümü bu şekilde yapıyordum iyi oldu
Eline sağlık hocam yine şahanesin. Vakıfbank ve Telegramdaki sorunları bu şekilde çözdük. Ama Paycell uygulamasında da bu sorun var ve bu yöntem çözmüyor, tavsiyeniz var mı ?Çözüm video gelecek Shadow indirin bekleyin kurcalama ayarları ama kardeşim
Eline sağlık hocam yine şahanesin. Vakıfbank ve Telegramdaki sorunları bu şekilde çözdük. Ama Paycell uygulamasında da bu sorun var ve bu yöntem çözmüyor, tavsiyeniz var mı ?
Bi bakarsan çözümü varsa çok sevinirimAslında sorun yüzde 70 inde olan bu bataryada dönen silindir bilgileri vermiyor onu çözmek ilk .. bakarım onada
Bakacağım dedi kendi telefonundan test ediyor haber edecekmiş gündüz . .Bi bakarsan çözümü varsa çok sevinirim
çözümü bulmuş dosya video yapacak hocam gözterdi . yine yapmış @DeliTurKBi bakarsan çözümü varsa çok sevinirim
Gördüm hocam çok teşekkürlerçözümü bulmuş dosya video yapacak hocam gözterdi . yine yapmış @DeliTurK
tüm uygulamar artık giriyor yontemle
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.