Turancan23
Apple Sever
- Adım
- Turan
- Cihaz
- iPhone 13
- Konular
- 8
cleaner pro kullanıyormusun Battry usage data tikini kapat ve temizlik yap 5,10 güne tekrar gelecektirMerhaba arkadaşlar dopamine jailbrak yapıldığı andan beri pil sağlığı şars bölümü göztermiyor ve bunun ççzümleri belirtilmiş fakat çözemedik çözülene dek bu konu altında sorun yaşayan veya çözebilen var ise yazın lütfen
2. Cihazım iPhone 11 16.1.1
Malesef çözümü bende bulamadım . Choich ile yapılacak deniliyor ama işlemiyorMerhaba arkadaşlar dopamine jailbrak yapıldığı andan beri pil sağlığı şars bölümü göztermiyor ve bunun ççzümleri belirtilmiş fakat çözemedik çözülene dek bu konu altında sorun yaşayan veya çözebilen var ise yazın lütfen
Verdiği çözüm bulunamıyor yoksa çözülmüş ama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
alakası yok bu dopamine jialbreak yazılımıyla alakalı .. da sebeb nedir. çözülmedi . yüzde 80 ninde bu oldu sorun arkadaşımApple destek uygulamasından bakmayı denediniz mi? belki orada gözükür
Dopamine özgü bir şey değil jailbreak ile alakalı ve tüm jailbreaklar ile ilgili bir durum cleanerPro ile pil sağlığı özelliğini deaktif yapmadan temizlik yapılırsa bu sorun çok olur deaktif yaparlar ise 7,8 belki 10 güne pil sağlığı geri gelecektir..alakası yok bu dopamine jialbreak yazılımıyla alakalı .. da sebeb nedir. çözülmedi . yüzde 80 ninde bu oldu sorun arkadaşım
Dopamine özgü bir şey değil jailbreak ile alakalı ve tüm jailbreaklar ile ilgili bir durum cleanerPro ile pil sağlığı özelliğini deaktif yapmadan temizlik yapılırsa bu sorun çok olur deaktif yaparlar ise 7,8 belki 10 güne pil sağlığı geri gelecektir..
lir Ekli dosyayı görüntüle 14573Ekli dosyayı görüntüle 14574Ekli dosyayı görüntüle 14575
battery usage data pil kullanım verileri o butonun kapalı olması gerekir apple hep kalibrasyon yapıyor pili jailbrek sonrası buda zaman alıyor birde cleaner ile temizlik yapılınca tekrar veriler kayboluyor ve tekrardan kalibrasyon içi zaman alıyoricleaner pro ile alakalı pil dedigin buton pasif etmemek gerekiyor dogrumu hocam ?
battery usege data olan ?
cleaner pro kullanıyormusun Battry usage data tikini kapat ve temizlik yap 5,10 güne tekrar gelecektirMerhaba arkadaşlar dopamine jailbrak yapıldığı andan beri pil sağlığı şars bölümü göztermiyor ve bunun ççzümleri belirtilmiş fakat çözemedik çözülene dek bu konu altında sorun yaşayan veya çözebilen var ise yazın lütfen
cleaner pro kullanıyormusun Battry usage data tikini kapat ve temizlik yap 5,10 güne tekrar gelecektir
Ekli dosyayı görüntüle 14576
düzelir düzelir kardeşimeyvallah hocam deneyelim. bekleyelim 1 hafta ..
sendede varsa başka çözüm yaz kardeşim iyi olur ben bu şekilde düzelltim ve daha kaybolmadıBende de yaşadım ama sonradan düzeltttim gün içinde çözümü atmaya çalışacağım
O zaman çözümü gün içinde atmaya çalışacağım ben de düzeldisendede varsa başka çözüm yaz kardeşim iyi olur ben bu şekilde düzelltim ve daha kaybolmadı
denedim yaptım bekliylim bakalım 7 gün 10 gün gelecekmi . sıkıcı bir durum ya bunu günceleyerek çözmeleri gerek 2.0.7 de belirtmişti dopamine güncellemesindecleaner pro kullanıyormusun Battry usage data tikini kapat ve temizlik yap 5,10 güne tekrar gelecektir
cleaner pro kullanıyormusun Battry usage data tikini kapat ve temizlik yap 5,10 güne tekrar gelecektir
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.