Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,622 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 11 Mar 2019 #1 Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Açıklama: Telefonu yüzüstü çevirdiğinizde ekranı kilitler. Havuz URL'si: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yazar: Soh Satoh Bölüm: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0 Uyumluluk: iOS 10-12 Fiyat: Ücretsiz NOT: Bazı cihazlarda çalışmıyor gibi .. yeni günceleme gelene dek beklemeleri olacaktır.
Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Açıklama: Telefonu yüzüstü çevirdiğinizde ekranı kilitler. Havuz URL'si: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yazar: Soh Satoh Bölüm: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0 Uyumluluk: iOS 10-12 Fiyat: Ücretsiz NOT: Bazı cihazlarda çalışmıyor gibi .. yeni günceleme gelene dek beklemeleri olacaktır.
istihBAHARAT Apple Sever İlk 1000! Katılım 18 Eyl 2018 Konular 2 Mesajlar 204 Tepkime puanı 10 Puanları 2,254 11 Mar 2019 #2 Facedown muadili yane Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaram Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 15 Mesajlar 156 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 11 Mar 2019 #3 Damla' Alıntı: Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Açıklama: Telefonu yüzüstü çevirdiğinizde ekranı kilitler. Havuz URL'si: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yazar: Soh Satoh Bölüm: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0 Uyumluluk: iOS 10-12 Fiyat: Ücretsiz NOT: Bazı cihazlarda çalışmıyor gibi .. yeni günceleme gelene dek beklemeleri olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Bende calismadi tweak yuklendi ayarlar bolumunde aktif olmadi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Damla' Alıntı: Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Açıklama: Telefonu yüzüstü çevirdiğinizde ekranı kilitler. Havuz URL'si: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Yazar: Soh Satoh Bölüm: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0 Uyumluluk: iOS 10-12 Fiyat: Ücretsiz NOT: Bazı cihazlarda çalışmıyor gibi .. yeni günceleme gelene dek beklemeleri olacaktır. Genişletmek için tıkla ... Bende calismadi tweak yuklendi ayarlar bolumunde aktif olmadi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,622 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 11 Mar 2019 #4 Yaram' Alıntı: Bende calismadi tweak yuklendi ayarlar bolumunde aktif olmadi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... yeni güncellemeyle düzelecektir... bekleyin derim ..
Yaram' Alıntı: Bende calismadi tweak yuklendi ayarlar bolumunde aktif olmadi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... yeni güncellemeyle düzelecektir... bekleyin derim ..
Baskan Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 5 Mesajlar 295 Tepkime puanı 35 Puanları 1,889 11 Mar 2019 #5 Tam tersi lazım bana. Yani tel kaldırdığımızda tel. uyanmasını istiyorum. iPhone 6+ İos 12.1.2
kemalak Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Mertcan Meslek Market Cihaz iphone 11 Katılım 20 Ağu 2018 Konular 31 Mesajlar 548 Çözümler 2 Tepkime puanı 122 Puanları 2,264 Yaş 39 Konum istanbul 31 May 2019 #6 teşekkürler aradığım tweakti