Elma Logosunda Kilitlendi (ACİL !!!)

therdil

Apple Sever
Konular
4
Arkadaşlar merhaba, iPhone 6 marka telefon kullanıyorum ve iOS 12.4 yüklüydü, ben yaklaşık 1 hafta önce telefonumu unc0ver ile jailbreak yaptım bugün itibari ile bir tweak yükledikten sonra telefonum spring yaparken dondu ve akabinde apple simgesinde kaldı, telefonuma orta tuş ve telefonu açma tuşu ile reset attım ancak telefon hala o şekilde, ACİL yardımlarınızı bekliyorum....

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Hemen 12.4 varken geri sıfırla bir şey yapamazsın. Elmada kaldıysa safe mod desem zor elmada kalıyorsa ne yükledin ? Hatırladığın En son bir iki tweak

Oyla:

Ali464646

Apple Sever
Konular
0
Dün aynı şey bende oldu home buton +pover basılı tut sonra poveri bırak usb kabloyu tak pc de itunes açık olsun kurtarma modu ile geri yükle

Oyla:
KS
KS

therdil

Apple Sever
Konular
4
Hemen 12.4 varken geri sıfırla bir şey yapamazsın. Elmada kaldıysa safe mod desem zor elmada kalıyorsa ne yükledin ? Hatırladığın En son bir iki tweak

Ben en son translate ios diye bir tweak yükledim, ondan sonra spring yaparken kaldı, daha sonra apple logosunda kaldı, şimdi iTunes ile kurtarma modundan yükleme yapıyorum, o iş te çok uzun sürüyor

Oyla:

SCoRPio

Moderatör
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Cihaz
iphone X
Konular
192
Ben en son translate ios diye bir tweak yükledim, ondan sonra spring yaparken kaldı, daha sonra apple logosunda kaldı, şimdi iTunes ile kurtarma modundan yükleme yapıyorum, o iş te çok uzun sürüyor

Uyumlu dediklerini yükleyin acele etmeyin arkadaşım

Oyla:
Geri