arkadaşlar ziraat uygulamaları jailbreak yüzünden açılmıyor. hestia kullandım ama fayda etmedi. daha iyi bir bypass uygulaması tavsiye eder misiniz
A-Bypassarkadaşlar ziraat uygulamaları jailbreak yüzünden açılmıyor. hestia kullandım ama fayda etmedi. daha iyi bir bypass uygulaması tavsiye eder misiniz
çalışmıyorA-Bypass
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
denedim olmadıShadow deneyin ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
menülerden test etmeniz gerekli . pasif edip aktif ederek mutlaka çözülecekdenedim olmadı
hidejb çalıştı sağolun hocamListedekileri test edin mutlaka biri olacaktır
Bypass Tweakler ve repolar
PUBGJB Bypass v1.7.0) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
INTEJB (exclusive to the bank Inter) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PicJB (exclusive to the bank PicPay)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Caixa Tem Fast -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hestia -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Shadow -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Choicy –Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakconfigurator -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unsub -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Jailprotect -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Liberty Lite -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakrestrictor -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hidejb -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Flyjbx -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
repo down, the deb can be found below
Vnodebypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repo down, the deb can be found below
A-Bypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kernbypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S-bypass - Repo.trappledestek.com
MYbloXX -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.