Filza kullanarak fake firmware yaptım. Normalde 6s iOS sürümüm 11.3.1 fakat iOS 14.2 olarak düzenledikten sonra acaba eskisi gibi 11.3.1 yazar mı diye yeniden başlattım. Fakat bu sefer hiçbir uygulamayı açamadım. Yani çoğu uygulama açılmadan atıyor.Sonrasında filza gibi uygulamaları açamayınca sildim. Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.
Kesin çözümü nedir?
(düzenlediğim dosya: core bilmem ne klasörünün içinde product gibi bişeydi)
Filza kullanarak fake firmware yaptım. Normalde 6s iOS sürümüm 11.3.1 fakat iOS 14.2 olarak düzenledikten sonra acaba eskisi gibi 11.3.1 yazar mı diye yeniden başlattım. Fakat bu sefer hiçbir uygulamayı açamadım. Yani çoğu uygulama açılmadan atıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.
Kesin çözümü nedir?
(düzenlediğim dosya: core klasörünün içinde product gibi bişeydi)
Sıfırlama sonrasında son sürüme yükselttiği seçenek sanırım. 16 gb iOS 14 ağır gelecek ama bakarım. Başka çözümü olan varsa bekleyeceğim.(Belki unc0ver 14.2 için jb yayınlarsa onunla filzayı yine düzenleyip restorefs çekebilirim.)
Sıfırlama sonrasında son sürüme yükselttiği seçenek sanırım. 16 gb iOS 14 ağır gelecek ama bakarım. Başka çözümü olan varsa bekleyeceğim.(Belki unc0ver 14.2 için jb yayınlarsa onunla filzayı yine düzenleyip restorefs çekebilirim.)