Fenerbahçe Hazır SMS l Fenerbahçe mesajları ilgili güzel sözler

• Konbuyu başlatan Damla
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 973

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Konular
1,118
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11

KS
KS

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Konular
1,118
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Kanaryasın sen bizim canımız sarı-lacivert akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden kanaryasın sen bizim canımız.

Sarı lacivert rengimiz şampiyonluk hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü Fenerbahçeliyiz.

Kadıköy’de bu gece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane dönüyor.

Hiç yüzümüz gülmese, hep ağlasak da olur bizim için fark etmez sevdan onurumuzdur.

Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem! Deli diyorlar bana; Desinler değişemem, desinler değişemem..

Fenerbahçe’ye anlam veren kupalar, şampiyonluklar değil; kupalara,şampiyonluklara anlam veren Fenerbahçe’ dir…

1907 de doğdu aşkımız, sarı-lacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim şanımız, hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız!

Canlar, Yılmazlar, Lefterler geldi, Cemil, Ziya, Selçuk, Alparslan, Osman Oğuz, Aykut, Rıdvan, Engin ve niceleri! Bitmez Fener efsaneleri!

Sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurda da çamurda da yanında oldum,

Fenerbahçe sen bizim her şeyimizsin Milyonlarca taraftar yan yana, bağırıyorlar hep beraber kol kola! Adınla, takımınla, taraftarınla, en büyük sensin kanarya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…