Beğendiniz bizde dostluğumuza güvenerek iFenix den rica etdik verdi saolsun güle güle kullanınŞerif abi, ellerine sağlık. Büyüksün abi)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet arkadaşlar herkesin aradığı lockscreen widgetini temin edip üyelerimizin kullanımına sunuyoruz.
Widgeti Paylaşan İFenix ' e ve Türkçe düzenlemesini yapan @Serif61 e teşekkürlerimizi iletiyorum..
Kilit ekranında widgeti sola çekerseniz haftalık hava durumı tahminlerine ulaşabilirsiniz..
KURULUM TALİMATLARI:
Widgeti zipten çıkardıktan sonra ana dizinindeki oku.txt dosyasından şehir kodunuzu widgetin ayarlarından değiştirmeniz gerekiyor.
Dil ayarlarından dili ingilizce seçmeniz gerekiyor..
Widgetin atılacağı yol:
var/mobile/library/iWidgets
(Eğer iWidgets klasörü yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz..)
İNDİRME LİNKİ:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
YAHOO ŞEHİR KODLARI İÇİN LİNK
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Güle güle kullanın arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 397
Merhaba kardesim var/mobile/library/ buraya nasil ulasiyirsunuz yani telefonla pc baglayan tweak yok galiba daha siz nasil o dosyalara ulastiniz benim iso 11
Filza kurmanız gerekiyor.
Evet fliza kurayimda telefonda da tweak olmasi gerekmiyirmu ben itool kulandim ama bir turlu ondosyalara erisemiyorum
Evet o fonu kaldırıp transparan yapabilirsiniz.. Kodlarını değiştirmeniz lazım.. Filza ile @serif61 üstat yardımcı olabilir..
Arkaplanı şeffaf yaptık ve ilk mesaja yükleme dosyasını ekledik önemli bir bilgi daha önce bu widgeti kurduysanız ve arkaplan şeffaf olsun istiyorsnaızBu vidgetin arka fontunu silebiliyormuyuz.kilit ekran resminin üstündeymiş gibi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?