Arkadaşlar bu widget ekrana sığmadı aynı zamanda çok soluk birşeyler yapabilirmiyiz.
Teşekkürler emeği geçenlere
Bu widgeti kullanmak için xenhtm lazım galiba hangi repodan kuracağım bulamadım yardımcı olurmusunuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linke tıkla ve repomuzu ekle hem xenhtml hem xeninfo hemde bu widget repomuza eklendi ordan yükleyebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bende belli zamanlarda jailbreaksiz kaldım 200 km yol gidip geldim. Uygun sürümlü Cihaz temin ettim. Aslında jailbreak'siz kalmak, Jailbrek'siz kalmak değildir..
Oksijeni bilmem ama jailbreak şart
Let go da sürüm sorunca komik muhabbetler oluyor. Ya manyak mısın diyorlar ya da jailbreak i anlatıyorum 2 saat. Vazgeçtim. Bizim sürümü bekleyeceğim.@dreguleryuz en doğrusu. yurtdışından gelen telefonlar eski sürümle gelebiliyor aklınızda olsun. yaz ayları gurbetçiler cihaz getirip satıyor takip edin bulursunuz. ben gecen gun 11.3.1 7 plus aldım 256 gb. hemde komik bir rakama
2500 tl ye aldım
Let go da sürüm sorunca komik muhabbetler oluyor. Ya manyak mısın diyorlar ya da jailbreak i anlatıyorum 2 saat. Vazgeçtim. Bizim sürümü bekleyeceğim.
Siz ne kadar verdiniz o cihaza ayıptır sorması
Ben bir ay aradım öyle aynı senin dediğin gibi adamlar ben en son sürümü kullanırım hep gibi traji komik cevaplar veriyordular en son birinde buldum oda ne için arıyorsun dedi jailbreaki anlatınca birde fiyatı 200 yukarı çekti bende uyuz oldum almadım zaten cihazda temiz değildi
Sonra yurt dışından eskiden getirmiş açılmamış kutu bir ipx buldum aldım satın alınma tarihine göre jaikbreak olabilen sürümmaradım ve tamda istediğim gibi bir ipx buldum ;-)
Onla yoluma devam ediyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet zamanı yaklaştı ama oda bir araba parası olur kesinBen de bir tek ben bu trajikomik durumu yaşıyorum sandımbizim millet düşene bi tekme de kendi atıyor.
Zamanında almışsın ipx i zam geldikten sonra 2. El takip ettiğim 1-2 ipx vardı onlar da zam yaptılar. Açıkçası ben o parayı vermek istemiyorum ipxe. Büyük ekranlı pro çıkacak diyorlar onu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?