Firmware 14.5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wiolto

Apple Sever
Konular
17
Arkadaşlar telefonum iphone 7 sürümü 13.5 unc0ver jailbreak kullanıyorum.Jailbreak kaybetmemek için 14.5 e geçmek istiyorum imzalar kapandığı için bu mümkün mü bir yolu var mı
Yardım edebilir misiniz?

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Arkadaşlar telefonum iphone 7 sürümü 13.5 unc0ver jailbreak kullanıyorum.Jailbreak kaybetmemek için 14.5 e geçmek istiyorum imzalar kapandığı için bu mümkün mü bir yolu var mı
Yardım edebilir misiniz?
SHSH Kaydında yoksa maalesef bir yolu yoktur.

Oyla:

danismaz61

Apple Sever
Konular
0
SHSH Kaydında yoksa maalesef bir yolu yoktur.
Yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın ancak SHSH kaydı geri dönüş için kullanılmıyor muydu? Arkadaşla aynı sorunu bende yaşıyorum. 13.5 jailbreaklı kullanıyorum, sürüm yükseltmek istiyorum ancak Jailbreakta kullanmak istiyorum. Şu anda jailbreak kullanmaya devam edebileceğimiz yükseltme sürümü var mı varsa nasıl yükleyebiliriz? Benim cihazımda 8 Plus.

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
SHSH sürüm düşürme veya üst sürümün shsh kaydı varsa üst sürümede geçmek için yarar. Sizdede shsh kaydı yoksa maalesef ios 15'in en son sürümüne güncellersiniz.

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

wiolto

Apple Sever
Konular
17
SHSH sürüm düşürme veya üst sürümün shsh kaydı varsa üst sürümede geçmek için yarar. Sizdede shsh kaydı yoksa maalesef ios 15'in en son sürümüne güncellersiniz.
Teşekkürler dostum SHSH kaydı yok bir türlü nasıl alınıyor öğrenemedim

Oyla:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…