VERSIYON | 1.3.3k |
arkadaşlar meraba bu tweaki yüklerim ama ayarlardan yanlış birşeyler yaptığım için hiçbiryere giremiyorum ayarlara safariye cydiaya tıkladığımda anda restarta atıyor Yardımcı olurmusunuz teşekkürlerŞimdi Android gibi dikey Split-View destekler! (BETA)
FloatingDockPlus üzerine inşa edilmişZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.& size sağlar FloatingDock zaten büyük özelliklere ek olarak aşağıdaki seçenekleri sunar:
Uyumluluk. 11 -12.4
- Çoklu Görev -> Çoklu görev için Split-View / SlideOver özelliklerinin kilidini açar. Ayrıca, döndürmek istemediğiniz veya çok görevli uygulamaları kara listeye ekleyebilirsiniz. Bunlar daha yeni cihazlarla çalışmalı (iPX ve üzeri), Ana sayfa düğmeli Eski Cihazlar, Eski Ana Sayfa Hareketleri, Akışkanlık vb.
- Dock Hareketleri -> Dockher zaman ekranda ve kolayca erişilebildiğinden, neden bazı yararlı hareketler eklemiyorsunuz? Şimdilik desteklenen hareketler:
- Sol -> Sağ Kaydırma
- Sağ -> Sol Kaydırma
- Yukarı kaydırın
- Aşagı kaydır
- DoubleTap
Repo:
VERSIYON 1.3.3k Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 5788
Ar
arkadaşlar meraba bu tweaki yüklerim ama ayarlardan yanlış birşeyler yaptığım için hiçbiryere giremiyorum ayarlara safariye cydiaya tıkladığımda anda restarta atıyor Yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Dostum yardım için sağol ama checkrain kullanıyorum cihaz 13 2 3 burada ne yapabilirim acabauncover gir ayarlardan / refresh icon cache ;/ve Restore rootFs işaretleyip.. ana sayfadan restore de.. bir ok gelecek ok de ikincide ok cydia kaldır.. sonra jailbreak de.. tekrar yükle .. temiz olacak tekrar cydia güncelle tweakleri yükle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?