Cankit
Apple Sever
- Konular
- 20
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar şu an çok heyacanlıyım çünkü büyük bir kanayan yaraya artık bu çözüm’le durduruyorum bildiğiniz gibi iphone lerde oyundan atma sorunu fps sorunu bunlar eski cihazlarda oluyor şimdi çözümü anlatıyorum
1-Telefon’da jailbreak olucak
2-Cydia’dan girip Appstore++ indireceksiniz
Alt’ta gördüğünüz game booster’i app store’den üstüne basarak 3.4.5 sürümünü indiriyorsunuz sonra game booster’e giriyorsunuz hangi oyunu oynuyorsanız seçiyorsunuz uygulama size vpn kuracak fakat bu vpn oyun için Mode yazan kısım dan en alt’takini seçiyorsunuz sonra oyuna giriyorsunuz hayırlı olsun
Bu arada bu konu BAŞKA HİÇ BİR YERDE YOK
Game booster Link
XY Game Booster, Sichuan Subao Network Technology Co., Ltd.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet hocam güncelleme yapmıyoruzgame booster güncelemesini hiç yapmıyacağız bu sürümde kullanacağız doğru mu hocam
Hocam bende anywhere kullanıyordum sonradan onun sadece grafik ayarlarını yükselttiğini fark ettim yani donma ya da fps ile bi alakası yokBen Anywhere kullanıyorum oda gayet stabil ve 60 fps net alıyorum
Hocam adı üstünde game booster hem oyun içi hızlandırma hemde fps sorununu çözüyor dene gör app store de olan hemen hemen tüm oyunlar varVpn kurarak fps sorunumu nasıl çözebilir ki donanımsal bişey değil mi bu
Vpn kurduğun zaman Ping olayı yükseliyor diye biliyorum
game booster uygulamasının içinde var Vpn otomatik açıyor o yüzden dedim o Vpn açıkken oyunda ping yükseliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnternet hızına bağlı seninben geçenler de kurdum bunu ping aşırı yükseliyordu sizde ping problemi olmuyor mu?
Hayır kullanamazsınGame booster vpn siz kullanamıyor muyuz
Enteresanmış denemek lazımHocam adı üstünde game booster hem oyun içi hızlandırma hemde fps sorununu çözüyor dene gör app store de olan hemen hemen tüm oyunlar var
Zaten bedava hocam denemekten zarar cıkmazEnteresanmış denemek lazım
Bunun bedava tek sürümü bu hocamZaten bedava hocam denemekten zarar cıkmaz
Diğer sürümleri teker teker denedin mi hocamBunun bedava tek sürümü bu hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?