trappledestek.com
Cihazım iphone 14 Pro Maxcihazın ne hangi jailbreak sürümü kullanıyorsun. uyumlu ise bypass için en iyi jailbreak yıontemi bu.
Roothide Bypass Dopamine jailbreak kurulum ve Sileo Tweak yükleme işlemleri Geniş anlatım
Arkadaşlar Roothide byppas uygulama dopamine kurulum ve tweak nasıl yüklenir geniş anlatım yaptım.trappledestek.com
alternatif bypass deneyebilirsin yada.
Bypass Tweakler ve repolar
PUBGJB Bypass v1.7.0) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
INTEJB (exclusive to the bank Inter) -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PicJB (exclusive to the bank PicPay)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Caixa Tem Fast -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hestia -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Shadow -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Choicy –Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakconfigurator -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unsub -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Jailprotect -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Liberty Lite -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tweakrestrictor -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hidejb -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Flyjbx -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
repo down, the deb can be found below
Vnodebypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repo down, the deb can be found below
A-Bypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kernbypass -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S-bypass - Repo.trappledestek.com
MYbloXX -Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.