Evet kapanıyor ama sağ yüklü ise silin gerek yok aynı iPhone X gibi altta işaret çıkıyor çoook iyi tweak seçenek olarak gesto var iOS 13 e güncellenmiş bundan daha kapsamlı ama paralıhocam bir uygulama actıgında onu kapatmak için iphone x gibi asagıdan yukarı kaydırınca uygulama kapanıyormu acaba bende kapanmıyorda
bende neden kapanmıyor uygulamalar hocam asagıdan yukarı kaydırınca hic tepki yok cihaz 7+ 13.1.1 acaba sürümden dolayımıkiEvet kapanıyor ama sağ yüklü ise silin gerek yok aynı iPhone X gibi altta işaret çıkıyor çoook iyi tweak seçenek olarak gesto var iOS 13 e güncellenmiş bundan daha kapsamlı ama paralı
Ekran resminizi atsanız birde cydia dan yüklenenlerin resmini ona göre yorum yaparmıdıkbende neden kapanmıyor uygulamalar hocam asagıdan yukarı kaydırınca hic tepki yok cihaz 7+ 13.1.1 acaba sürümden dolayımıki
Benim kullandığım tweak bu özürcdilerim yanlış olmuş galiba bunu yükle çok daha iyi çalışıyorbende neden kapanmıyor uygulamalar hocam asagıdan yukarı kaydırınca hic tepki yok cihaz 7+ 13.1.1 acaba sürümden dolayımıki
hocam bunu yükledim gösterdiginiz repodan fakat yine aynı örnegin whatsappa giriyorum ama uygulamayı kapatırken aşağıdan yukarı dogru sürüklediğimde tepki vermiyor home düğmesine basmak zorunda kalıyorum.Benim kullandığım tweak bu özürcdilerim yanlış olmuş galiba bunu yükle çok daha iyi çalışıyor
Kullandığınız başka bir tweak ile çakışıyor olmalıhocam bunu yükledim gösterdiginiz repodan fakat yine aynı örnegin whatsappa giriyorum ama uygulamayı kapatırken aşağıdan yukarı dogru sürüklediğimde tepki vermiyor home düğmesine basmak zorunda kalıyorum.
Kullandıgım tweakler:Kullandığınız başka bir tweak ile çakışıyor olmalı
Teker teker kaldırıp deneyin derimKullandıgım tweakler:
BioProtect
NetworkMenager
RealCC
Cercube
Bunlar var hocam başkada hiç bir tweak kurulu degil bunlardan yaparmı
denedim hocam maalesef başka bir alternatif çözüm varmıTeker teker kaldırıp deneyin derim
kısa bir videosunu atarmısın telefonundenedim hocam maalesef başka bir alternatif çözüm varmı
görseli varsa paylaşabilirmisin hocam sana zahmet
erişebilirlikten ne gibi bir ayar var hocam bütün hersey calısıyor bir tek uygulamaları kapatamıyorum sadece asagıdan yukarı kaydıgım zamanBen hepsini yükledim bende çalıştı, klavyenin altında boşluk kalması dışında bir sıkıntı yok, erişebilirlikten falan kapattığınız bir ayar varmı acaba , yoksa çalışmaması çok ilginç
Bilemiyorum , mesela dokunma kolaylıkları falan açıksa yapabilirerişebilirlikten ne gibi bir ayar var hocam bütün hersey calısıyor bir tek uygulamaları kapatamıyorum sadece asagıdan yukarı kaydıgım zaman
saolun hocamy yardımınız icin ne yaptıysam olmadı dokunma kolaylıkları kapalı hersey olmucak gibiBilemiyorum , mesela dokunma kolaylıkları falan açıksa yapabilir
hocam nicebarx alternatifi bir tweak varmı nicebarx biraz pahalıdax13 diye tweak var onu da deneyebiliirsiniz. (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
nicebarx tweak i ile uyumlu da çalışıyor. (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
yukarıda yazdığım repolardan yükleyebilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam nicebarx alternatifi bir tweak varmı nicebarx biraz pahalıda
tamamdır hocam insallah vardır alternatifi yoksa almaktan başka çare yok gibinicebarx biraz oahalı ama baya kullanışlı.
eğer bulursam paylaşırım ama zor gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Extra tweak yükleyin killx pro / yada killbackgroundxs kullanabilirsinhocam bir uygulama actıgında onu kapatmak için iphone x gibi asagıdan yukarı kaydırınca uygulama kapanıyormu acaba bende kapanmıyorda
telefonu restore ettim hocam önceden ios 13.1.1 şimdi 13.3 restore ettim sanırım yazılımsal sorun restore ettikten sonra x13 kurdum anında çalıştıExtra tweak yükleyin killx pro / yada killbackgroundxs kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?