- Konular
- 121
- Web sitesi
- www.trappledestek.com
teşekkürler ustam şarja çok bir sıkıntısı olurmu acaba diyecem ama gülü seven dikenine katlanurTweak adı : Gesturesi11
Açıklama : iPhone 11 hareketleri ve diğer seçenekler.
Eklenme Tarihi: 01/03/2020 18:37
Güncelleme Tarihi: 27/05/2020 01:30
Uyumluluk: iOS 13 - 13.5
Eser sahibi: Hius
Boyut: 27.66 Kb
Kurulu Boyut: 248
Sürüm: 3.4.0
Repo :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düzenleyen - Çeviri : @Çirkin KraL
Açıklama
Tüm Cihazlarda iOS 13 ile uyumlu
- iPhone X hareketleri
- iPhone 11 Zoom UI
- Varsayılan klavye
- Kilit ekranı Kısayolu
- Modern Dock
- Çok hafif ve pil tüketimi yok.
Ayarları ayarlardan yapılandırın.
Ekli dosyayı görüntüle 9831
Ekli dosyayı görüntüle 9832
Konu açıklamasında yazıyor tweak çok hafif ve 1pil tüketimi yok denecek kadar az.teşekkürler ustam şarja çok bir sıkıntısı olurmu acaba diyecem ama gülü seven dikenine katlanur
Saygı bizden sağlıcaklaGayet güzel çirkinkrala saygılar ellerinize sağlık bataryayı hiç kullanmıyor sanki çok iyi
Tweak belli bir sure sonra hata veriyor. Dokunmatik calismaz duruma geliyor. Reset atmak zorunda kaldim 4 defa. Kaldirdim tweaki sorun cozuldu. Acaba birseyle mi cakisti? Dvirtualhome yuklu ayni anda?
Tweak üzerinde kullandıgınız ayarları paylaşırsanız aynı ayarlarda test edeyim.
Kendi ayarlarında test ettiğimde hiç bir sorun yaşamadım.
Muhtemel olarak çakışmada olabilir.
sana yazdıgımdan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok iphone model ios sürüm nedirTweak belli bir sure sonra hata veriyor. Dokunmatik calismaz duruma geliyor. Reset atmak zorunda kaldim 4 defa. Kaldirdim tweaki sorun cozuldu. Acaba birseyle mi cakisti?
Ayarlar default. Hicbir degisiklik yapmadim. Az once tekrar kurdum tweaki, 30 saniye sonra yine ayni sekilde dokunmatik calismamaya basladi. Tekrar kaldirdim.
Dvirtualhome dan kaynaklı sorununuz. Hangi X tarzı tweak i kurarsanız kurun Dvirtualhome olduğu sürece sorun yaşarsınız. Tecrübeyle sabittirTweak belli bir sure sonra hata veriyor. Dokunmatik calismaz duruma geliyor. Reset atmak zorunda kaldim 4 defa. Kaldirdim tweaki sorun cozuldu. Acaba birseyle mi cakisti? Dvirtualhome yuklu ayni anda?
Dvirtualhome dan kaynaklı sorununuz. Hangi X tarzı tweak i kurarsanız kurun Dvirtualhome olduğu sürece sorun yaşarsınız. Tecrübeyle sabittironun yerine activator kullanabilirsiniz 13.5 ile uyumlu yeni güncellendi
evet dvirtualhome silince duzeldi.Bir sorum daha olacak. Siri ve screenshot yapamiyorum bu tweak kurulunca? Nasil oluyor?
Activator uygulamasıyla yapabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. İlk olarak gesturesi11 i kaldırıyorsunuz activator uygulamsında en üstte daima seçeneğine giriyorsunuz homebutonu filan diye yazar zaten az aşağıda. Çift tıkla seçeneğine girin aşağıya doğru inin ekran görüntüsü al seçeneğini işaretleyin. Tekrar gesturesi11 i kurun
Ben sorun yaşamıyorum başka bi tweakle çakışıyor olmasın ?activator stabil calismiyor. Home tusuna basar basmaz safe moda atiyor.Guncelleme almasini bekliyorum hala almadi. Bugun yeniden kurdum, yine home tusuna bastim safe moda atti.
Ben sorun yaşamıyorum başka bi tweakle çakışıyor olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?