Ne ile cakisiyor olabilir? Cakisacak bir yazilimim yok. Cylinder, ithemer, localiapstore, pencilcharcing, simplels 2, gesturesi, callbar var baska bise yok. Activatorun hangi surumu ve hangi reposunu yuklediniz?
Burda anlattım hocamBunu yükledim ekran resmi nasıl alıcaz kombinasyonu kapattım normal alıyor bu tweakta nasıl oluyor
repodaki son sürüm ve cerilmiş haliGesturesi yeni sürümü cıktı cevirirseniz iyi olur
repodaki son sürüm ve cerilmiş hali
düzeltelim hocam arada güncellemede eksik yaptıgımız şeyler olabiliyorBigboss da 3.4.3 surumu var, sizin repoda 3.4.1 var. Surum ismi mi yanlis yazilmis?
düzeltelim hocam arada güncellemede eksik yaptıgımız şeyler olabiliyor
Hocam yeni sürümde güç tuşu+ses açma kombinasyonu ile ekran görüntüsü alabiliyorsunuz çalışıyor yani o şekilde. Bende çalıştı iPhone X kombinasyonu diye işaretleyin çalışacaktırestagfurullah hocam ne demek, herseye yetisemezsiniz zatenbenim gesture de screenshot ozelligim gitti, activator dabende calismiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?
Activasyondanmı yapcaz ayarıHocam yeni sürümde güç tuşu+ses açma kombinasyonu ile ekran görüntüsü alabiliyorsunuz çalışıyor yani o şekilde. Bende çalıştı iPhone X kombinasyonu diye işaretleyin çalışacaktır
teşekkürler ustamSürüm: 3.5.2 Repomuzda GÜNCEL EDİLDİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?