Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi bir durum var bu güncellemeleri tek tek yaptığında sorun olmuyor fakat o hard reset yapınca tekrar önüme çıkıyor toplu halde yapmak istediğimde bana bu şekilde bir görüntü veriyor alt tarafta neden APT sürüm düşür diyor en üsttekinide kuruyor yani ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar (uncover 11.1.2 sürüm)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi bir durum var bu güncellemeleri tek tek yaptığında sorun olmuyor fakat o hard reset yapınca tekrar önüme çıkıyor toplu halde yapmak istediğimde bana bu şekilde bir görüntü veriyor alt tarafta neden APT sürüm düşür diyor en üsttekinide kuruyor yani ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar (uncover 11.1.2 sürüm)
Uncover ile tekrar Ayarlar /Reflesh icon cache ve Restore Rootfs / işaretleyip Restore yapın cydia kalksın sonra tekrar uncover ile jailbreak edin ? Aynıdurum olacakmı bakın
Uncover ile tekrar Ayarlar /Reflesh icon cache ve Restore Rootfs / işaretleyip Restore yapın cydia kalksın sonra tekrar uncover ile jailbreak edin ? Aynıdurum olacakmı bakın
Ne gibi bir işlem olduda sürüm düşürme istedi bilemediğim için söyledim tekrardan yapın diye . sürüm düşürdüğünüzde 11 de durum nedir bilemiyorum 12 de olduğum iÇin o yüzden söyledim silinir tabi tweakler risk nedir neden düşürme ister ? Riskli bir yazılım içerik yok ama siz bilirsiniz
Ne gibi bir işlem olduda sürüm düşürme istedi bilemediğim için söyledim güncelleyin diye. sürüm düşürdüğünüzde 11 de durum nedir bilemiyorum 12 de olduğum iÇin o yüzden söyledim silinir tabi tweakler risk nedir beden düşürme ister ?
Hayır güncellemede sorun yok Hepsini bir anda güncellemek sıkıntı diye tek tek yapıyorum güncelleme bitiyor fakat adres etten sonra bir daha karşıma çıkıyor tüm hepsini güncellemek istediğimde böyle bir şey çıkıyor o kafama takıldı jb gitmesinde böyle kalsın sorun yok apt yi düşürmesi falan niye anlam veremedim uncoverdan memnunum yani
Bu güncellemeyi kesinlikle yapmamanızı tavsiye ediyorum çünkü Cydia'nın kök dosyaları ve translate verilerini komple siliyor benim başıma geldiği için az kalsın jb den oluyordum tek çare RootFS