Güncelleme yaparken firmware de hataya düşüyor.

mcy1234

Apple Sever
Konular
7
merhaba arkadaşlar shsh kaydı ile aynı sürüme dönerken hata aldım. tel dfu modunda kaldı. itunes üzerinden güncellerken ekrandaki hatayı almaktayım. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
  • GENEL cihazlar için tam açıklama

• iTunes‘in en son sürümünü yüklemeyi deneyin, bazı durumlarda bu işlem olası iPhone hata kodlarını almamanızı sağlayacaktır.
  • Cihazınızı yeniden başlatmaya çalışın. bunun içinse aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
    • iPad Pro 11 inç veya iPad Pro 12,9 inç (3. nesil) aygıtta: Sesi Aç düğmesine basıp hemen bırakın. Sesi Kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Ardından, Apple logosunu görene kadar Üst düğmeyi basılı tutun.
    • iPhone 8 veya sonraki modellerde: Sesi Aç düğmesine basıp hemen bırakın. Sesi Kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Ardından, Apple logosunu görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun.
    • iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’ta Apple logosunu görene kadar Yan düğmeyi ve Sesi Kıs düğmesini en az 10 saniye boyunca basılı tutun.
    • iPhone 6s ve önceki modellerinde, iPad’de veya iPod touch’ta Apple logosunu görene kadar Ana Ekran düğmesini ve Üst (veya yan) düğmeyi en az 10 saniye boyunca basılı tutun.
  • Aygıtınızı USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın.
  • iTunes, aygıtınız için güncelleme veya geri yükleme seçeneği sunduğunda kişisel verilerinizi koruyarak iOS’i yeniden yüklemek üzere Güncelle (Geri Yükle değil) düğmesini tıklayın.
  • Aygıtınızı farklı bir USB kablosu kullanarak geri yüklemeyi deneyin.
  • Aygıtınızı farklı bir bilgisayarda geri yüklemeyi deneyin.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…