Hangi sürümlere jailbreak var ?

wiolto

Apple Sever
Konular
17
Arkadaşlar şu anda checkra1in ve unc0ver ile hangi sürüme kadar ve hangi cihazlara jailbreak yapılabiliyor bunu tam olarak açıklayıcı bir şekilde paylaşacak var mı
Ortadaki bilgi kirliliğini kaldırmak amaçlı

Moderatör tarafında düzenlendi:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Forumda saten bilgi içeriligi var.. bakmak yerine direk yazmanız ..gereksiz ama yinede. verelim..

Checkra1n 5s ve X CİHAZI 14.4 SÜRÜMÜNE kadar destek veriyor.. açıklamalar konuda var.
Uncover ..
  • iPhone 5s ve iPhone 11Pro Max arası tüm cihazlar (Bütün 64-bit cihazlar) destekler. konu linkinde. mevcut.
sağ köşede çözüm butonuna basarsanız seviniim..

Oyla:

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Forumda saten bilgi içeriligi var.. bakmak yerine direk yazmanız ..gereksiz ama yinede. verelim..

Checkra1n 5s ve X CİHAZI 14.4 SÜRÜMÜNE kadar destek veriyor.. açıklamalar konuda var.
Uncover ..
  • iPhone 5s ve iPhone 11Pro Max arası tüm cihazlar (Bütün 64-bit cihazlar) destekler. konu linkinde. mevcut.
sağ köşede çözüm butonuna basarsanız seviniim..
Hocam ip6 12.5.1 chimera jb yaptım telden ama ekrana Cydia gelmedi. Nasıl yüklerim

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Oyla:

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Checkra1n gelir.. checkra1n açtığınız cydia simgesi olur yükle deyin..
Hocam pek anlayamadım. Chechra1n nasıl yüklerim. Ben chimare yükledim already jailbreak yazıyor ama cydia yok ekranda. Bilgisayar olmadığı için telden yaptım.

Oyla:

Kartepeli

Apple Sever
Konular
0
Hocam ip6 12.5.1 chimera jb yaptım telden ama ekrana Cydia gelmedi. Nasıl yüklerim
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı dene

Oyla:

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı deDostum sileo d gelnedi
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı dene
Dostum sikeo da gelmiyor ekrana bi kaç kere denedim olmadı. Başka nasıl yüklerim

Oyla:
Geri