Arkadaşlar şu anda checkra1in ve unc0ver ile hangi sürüme kadar ve hangi cihazlara jailbreak yapılabiliyor bunu tam olarak açıklayıcı bir şekilde paylaşacak var mı
Ortadaki bilgi kirliliğini kaldırmak amaçlı
Hocam pek anlayamadım. Chechra1n nasıl yüklerim. Ben chimare yükledim already jailbreak yazıyor ama cydia yok ekranda. Bilgisayar olmadığı için telden yaptım.
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı dene
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı deDostum sileo d gelnedi
Cydia gelmez silo ya gir güncelle sonra Cephei tweakı yükle sonrada arama bölünenden cydia installer yaz yükle ekranı cydia gelecek sonra telefonu kapat yeniden Chimera ayarından Tweakler disable olsun yeniden jailberak yapmayı dene