harbor2 tweak sorunu

kachac

Apple Sever
Konular
10
harbor 2 kullanıyorum dockumu düzenlemek için başlarda böyle bir sorun yoktu ama diğer tweakleri yükledikten sonra böyle bir sorun oluşmaya başladı bir program kısıtlıyor veya çakışıyor bir bilgisi olan var mı ?
95e6ae69565a066d174952c60c122dc2.jpg

aslında elimde video var fakat atamıyorum.
kaydırmaya başladığımda uygulamarın iconları kaybolmaya başlıyor normalde yukarı doğru çıkması lazım fakar sorunu çözemedim

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Son düzenleme:

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33
harbor 2 kullanıyorum dockumu düzenlemek için başlarda böyle bir sorun yoktu ama diğer tweakleri yükledikten sonra böyle bir sorun oluşmaya başladı bir program kısıtlıyor veya çakışıyor bir bilgisi olan var mı ?
95e6ae69565a066d174952c60c122dc2.jpg

aslında elimde video var fakat atamıyorum.
kaydırmaya başladığımda uygulamarın iconları kaybolmaya başlıyor normalde yukarı doğru çıkması lazım fakar sorunu çözemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En son yüklediğiniz tweakler neler birbirine benzeyen tweakler varmı? Bakın iCleaner pro ile kapatın tweakleri hangisi bakın olmadı son yüklediğiniz tweakleri kaldırıp iCleaner ile + ayar dosyalarıı kaldırıp iCleaner ile temizle Sonra hangisi çakışıyor görürsünüz

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
En son yüklediğiniz tweakler neler birbirine benzeyen tweakler varmı? Bakın iCleaner pro ile kapatın tweakleri hangisi bakın
bir kaç tane dark mode yüklemiştim fakat şuan 1 adet yüklü isterseniz video yükleyebilirim youtube üzerinden buradan paylaşabiliyor muyuz youtube linkini ?

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
bir kaç tane dark mode yüklemiştim fakat şuan 1 adet yüklü isterseniz video yükleyebilirim youtube üzerinden buradan paylaşabiliyor muyuz youtube linkini ?

tabi yükleyin.. dune yeni versiyonu çıktı onu kaldıralım olmadı eclipse yada noctis yukleyin

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
tabi yükleyin.. dune yeni versiyonu çıktı onu kaldıralım olmadı eclipse yada noctis yukleyin
bu arada dark modları sildiğimde sorun çözüldü başlarda 'dune'yi beğenmediğim için silmiştim.Yerine noctis yüklemiştim noctisi sildim şuan hiçbir dark mode yok ve sorun çözüldü ama önemli olan olay dark mode ile birlikte kullanmak.Noctis 12 çok iyi bir dark mode tweaki.

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
tekrar bir noctis12 ile deniyorum şuan sonuçları ileteceğim

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
Noctis ve dune iki aynı özellikli tweak... kaldırın harbor 2 hangi sürüm nerden yuklediniz?
maaalesef ikiside stabil çalışmıyor harbor 2 ile birlikte önerebileceğiniz başka bir dark mode veya harbor 2 nin yerine geçecek birşey varmı ?

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
maaalesef ikiside stabil çalışmıyor harbor 2 ile birlikte önerebileceğiniz başka bir dark mode veya harbor 2 nin yerine geçecek birşey varmı ?

İCleaner pro +Ayar dosyaları eski yüklenmiş modları kaldırıp iCleaner ile temizle deyin sonra eclipse dark mode deneyin bi

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
İCleaner pro +Ayar dosyaları eski yüklenmiş modları kaldırıp iCleaner ile temizle deyin sonra eclipse dark mode deneyin bi
eclipse ile çalışıyor fakat istediğim dark mode noctis 12 arayüz ve kolaylık açısından fakat onunla birlikte çalışmıyor.Eclipsenin çalışma mantığını çözemedim bütün ayarları kendimiz yapmak gerekiyor.

Oyla:

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266
görmemiştim bu arada üzgünüm geç cevapladığım için.Bigboss reposu 1.0.1-1 sürümü

harbor 2 den degil.. baska eklentiden kaynaklı .. malesef acele etmemek gerek hemen halolsun manığıyla kaybeme riskini alırsınız o yüzden bekleyin derim..

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
galiba noctis 12 den kaynaklı çünki sürümü eskimiş yeni çıkmış crackini bulmaya çalışıyorum çözebilirsem yazarım buraya

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
sorunu çözdüm noctis 12 ve dune ile stabil çalışmıyor ama herhangi bir programla dockun rengini değiştiriniz anda harbor 2 saçmalamaya başlıyor.eclipse ile stabil çalışıyor ama docka etki etmediği için.

Oyla:
Geri