harbor 2 kullanıyorum dockumu düzenlemek için başlarda böyle bir sorun yoktu ama diğer tweakleri yükledikten sonra böyle bir sorun oluşmaya başladı bir program kısıtlıyor veya çakışıyor bir bilgisi olan var mı ?
aslında elimde video var fakat atamıyorum.
kaydırmaya başladığımda uygulamarın iconları kaybolmaya başlıyor normalde yukarı doğru çıkması lazım fakar sorunu çözemedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir kaç tane dark mode yüklemiştim fakat şuan 1 adet yüklü isterseniz video yükleyebilirim youtube üzerinden buradan paylaşabiliyor muyuz youtube linkini ?En son yüklediğiniz tweakler neler birbirine benzeyen tweakler varmı? Bakın iCleaner pro ile kapatın tweakleri hangisi bakın
bir kaç tane dark mode yüklemiştim fakat şuan 1 adet yüklü isterseniz video yükleyebilirim youtube üzerinden buradan paylaşabiliyor muyuz youtube linkini ?
tabi yükleyin.. birde yüklü olan tweakleri reasimleri atarmısınız..
bunlarda yüklü olan tweaklerimtabi yükleyin.. dune yeni versiyonu çıktı onu kaldıralım olmadı eclipse yada noctis yukleyin
bu arada dark modları sildiğimde sorun çözüldü başlarda 'dune'yi beğenmediğim için silmiştim.Yerine noctis yüklemiştim noctisi sildim şuan hiçbir dark mode yok ve sorun çözüldü ama önemli olan olay dark mode ile birlikte kullanmak.Noctis 12 çok iyi bir dark mode tweaki.tabi yükleyin.. dune yeni versiyonu çıktı onu kaldıralım olmadı eclipse yada noctis yukleyin
maaalesef ikiside stabil çalışmıyor harbor 2 ile birlikte önerebileceğiniz başka bir dark mode veya harbor 2 nin yerine geçecek birşey varmı ?Noctis ve dune iki aynı özellikli tweak... kaldırın harbor 2 hangi sürüm nerden yuklediniz?
maaalesef ikiside stabil çalışmıyor harbor 2 ile birlikte önerebileceğiniz başka bir dark mode veya harbor 2 nin yerine geçecek birşey varmı ?
eclipse ile çalışıyor fakat istediğim dark mode noctis 12 arayüz ve kolaylık açısından fakat onunla birlikte çalışmıyor.Eclipsenin çalışma mantığını çözemedim bütün ayarları kendimiz yapmak gerekiyor.İCleaner pro +Ayar dosyaları eski yüklenmiş modları kaldırıp iCleaner ile temizle deyin sonra eclipse dark mode deneyin bi
görmemiştim bu arada üzgünüm geç cevapladığım için.Bigboss reposu 1.0.1-1 sürümüNoctis ve dune iki aynı özellikli tweak... kaldırın harbor 2 hangi sürüm nerden yuklediniz?
görmemiştim bu arada üzgünüm geç cevapladığım için.Bigboss reposu 1.0.1-1 sürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?