Hızlı Farm Yapma ve Veri Silme için iPhone/iPad Model ve Jailbreak Önerisi

sfenky

Apple Sever
Adım
Azen
Meslek
Computer Informatika
Cihaz
iphone 15 pro max
Konular
1
Sürüm
16
Cihaz
iPhone 14 pro max
Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Amacım belli: Facebook veya herhangi bir uygulamanın verilerini hızlıca silip, tekrar Apple Store’dan yüklemeden, sanki yeni bir başlangıç yapmış gibi kullanmak istiyorum. Normalde iPhone veya iPad’de bir uygulamayı sildiğimde verileri tam anlamıyla temizlenmiyor; ancak fabrika ayarlarına dönderdiğimde tamamen siliniyor. Bu da her seferinde cihazı sıfırlayıp uygulamaları yeniden yüklememe neden oluyor ki bu çok zaman alıyor.
Benim yapmak istediğim şey bir nevi “farm yapmak” gibi: Hesap aç, login/pass işlemleri yap, programı sıfırla ve bu döngüyü hızlıca tekrar et. Bu süreçte tam performans alabileceğim bir iPhone veya iPad modeli arıyorum. Sizce hangi model ve hangi iOS sürümü bu iş için en uygun olur? Ayrıca, bu işlemi hızlandırmak ve veri silme sorununu çözmek için jailbreak yapmamı önerir misiniz? Eğer öneriyorsanız, hangi jailbreak yöntemini ve hangi iPhone/iPad modelini tercih etmeliyim?
Özetle:
  1. Hangi iPhone/iPad modeli ve iOS sürümü tam performans verir?
  2. Jailbreak bu işi kolaylaştırır mı? Eğer evetse, hangi jailbreak ve hangi cihaz?
  3. Bu döngüyü hızlandırmak için başka bir öneriniz var mı?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkürler!

Geri