- Adım
- Alper
- Cihaz
- İPhone 12 Pro
- Konular
- 463
Herdaim takipteyim@furefekan, hoşgeldin arkadaşım... umrım begeniyor takipte kalıyorsundur ..
Hoşbuldum burası bi harikaymışhoşgeldin kardeşim
Teşekkür ederim sıcak kanlı insanlarslmlar hoşgldin arkadaşım sefalar getirdin..
Hoş buldum güzel insanhoşgeldin dostum.
Beğenmemek ne mümkün elinize sağlıkhoşgeldin umarım beğenmişsindir dostum. iyi forumlar dilerim ..
Sizin gibi saygı değer büyüklerimizi aramıza görmek bizi memnun eder hoşgeldiniz.Merhabalar değerli trappledestek üyeleriBen Muhammed Akay. @DeliTurK abimin yaptığı her projede çok şükür yanında olmuşumdur ve olmaya da devam edeceğim Allah nasip ederse. Çok kıymetli ve değer verdiğim aileden gördüğüm biridir. Onun başarısına en az onun kadar sevinen biriyim. Allah ondan da ona bu uğurda destek veren dostlarından da razı olsun.
Şimdilik benden bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin lütfen, keyifli forumlar.
Saygılarımla,
Muhammed Akay.
Evet o zamanlar muazzam işlere imza atmıştık tabi öncesi de vardı 2006 yılından beri her konuda birbirimize destek olmuşuzdur.Hoşgeldin abi sefalar getirdin .. bu dostluğunuz ne güzel sizden bahsetmişti 2008 deki anılarınızı
Teşekkür ederim sizlere de kolaylıklar dilerim.hoşgeldin abi.. . sendende Allah razı olsun.. iyi forumlar..
Çok teşekkür ederim her konuda bir mesaj uzağınızdayımSizin gibi saygı değer büyüklerimizi aramıza görmek bizi memnun eder hoşgeldiniz.
Aramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Nice çalışmada beraber olmamız dileğiyle.Merhabalar değerli trappledestek üyeleriBen Muhammed Akay. @DeliTurK abimin yaptığı her projede çok şükür yanında olmuşumdur ve olmaya da devam edeceğim Allah nasip ederse. Çok kıymetli ve değer verdiğim aileden gördüğüm biridir. Onun başarısına en az onun kadar sevinen biriyim. Allah ondan da ona bu uğurda destek veren dostlarından da razı olsun.
Şimdilik benden bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin lütfen, keyifli forumlar.
Saygılarımla,
Muhammed Akay.
Teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Nice çalışmada beraber olmamız dileğiyle.
Aynen abi çok olduhoşgelmişsin muhammedim uzun zaman oldu..sende benim .canım kardeşimsin.. .. seni seviyorum. iyi forumlar.
hoşgeldin arkadaşım .. sefalar getirdin.merhabalar tesadifen youtube de buldum siteyi ilgimi cekti herkeze selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?