ibrahimasut007
Apple Sever
- Konular
- 10
tweakleri kaldırıp işlem etmemeniaz gerekiyor. bu durumlarda. .. oyle durumlarda.. sakin kalacak ..ve bir işlem etmeden soruları yöneltin.. mutlakaTüm Tweakleri kaldırdım (bilindik tweakler tabi) sonra tweak cleaner pro ile temizledim
Cydia yı açtım tam güncelleme ve gerekli güncelleme dediğimde hata verdi
temizle güvenli ve güvensiz diye 2 seçenek sunuyordu ikisini de denedim sanırım güncellemelerimde olmadı...
Neyse baştan Uncover altstore yükledim bu sefer uncover 28/30 kaldı jailbreak yapmıyor. Cihazı kapatıp açtım tekrar denedim yine aynı????
refresh icon cache
ve restore rootFs
İŞRETLEYİP restore deyin cydia mutlaka kaldır.. sonra tekrar işsretledikleri pasif et. ve tekrar uncover ile jailbreak işlemi et.Kanka bizim appler seçenekleri aynı değiltweakleri kaldırıp işlem etmemeniaz gerekiyor. bu durumlarda. .. oyle durumlarda.. sakin kalacak ..ve bir işlem etmeden soruları yöneltin.. mutlaka
ya ilk basta .
uncover. açıp ayarlar kısma gelerek
Ekli dosyayı görüntüle 14430
refresh icon cache
verestore rootFs
İŞRETLEYİP restore deyin cydia mutlaka kaldır.. sonra tekrar işsretledikleri pasif et. ve tekrar uncover ile jailbreak işlemi et.
cydia için. ne kulanıyorsun uncover degilmiKanka bizim appler seçenekleri aynı değil
Örnek resim atmış .. restore rootfs ve refresh icon cache sende de var satenKanka bizim appler seçenekleri aynı değil
yalnız dediğim gibi Bunu yapabilmem için jailbreak yapmalıyım ama olmuyor 28/32 de kalıyor respring yapmıyor ne yapabilirim?tweakleri kaldırıp işlem etmemeniaz gerekiyor. bu durumlarda. .. oyle durumlarda.. sakin kalacak ..ve bir işlem etmeden soruları yöneltin.. mutlaka
ya ilk basta .
uncover. açıp ayarlar kısma gelerek
Ekli dosyayı görüntüle 14430
refresh icon cache
verestore rootFs
İŞRETLEYİP restore deyin cydia mutlaka kaldır.. sonra tekrar işsretledikleri pasif et. ve tekrar uncover ile jailbreak işlemi et.
JAİLBREAK GEREK YOK.. uncover aç ayarlara gel ve dediklerini işaretleyerek .. restore et.yalnız dediğim gibi Bunu yapabilmem için jailbreak yapmalıyım ama olmuyor 28/32 de kalıyor respring yapmıyor ne yapabilirim?
Yaptım... Respring olması gerekiyor herhalde olmuyor 28/32 de kalıyor öyle hata veriyorJAİLBREAK GEREK YOK.. uncover aç ayarlara gel ve dediklerini işaretleyerek .. restore et.
Yaptım... Respring olması gerekiyor herhalde olmuyor 28/32 de kalıyor öyle hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?