Ö Özgür Apple Sever Katılım 6 Ağu 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1,498 6 Eyl 2019 #1 İcaughtu 12 yükledim telefondan arama yapamıyorum cüzünü bilen çok acil yardımcı olabilirmi
SCoRPio Yönetici Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,346 Puanları 2,464 6 Eyl 2019 #2 Özgür' Alıntı: İcaughtu 12 yükledim telefondan arama yapamıyorum cüzünü bilen çok acil yardımcı olabilirmi Genişletmek için tıkla ... nerden yüklemiştiniz.. eger sorun var ise cydian kaldırın icleaner pro + ayar dosyaları kaldır sonratemizle de.. şu an paralı paralı indirdiyseniz sıkıntı vermemesi gerekiyordu..
Özgür' Alıntı: İcaughtu 12 yükledim telefondan arama yapamıyorum cüzünü bilen çok acil yardımcı olabilirmi Genişletmek için tıkla ... nerden yüklemiştiniz.. eger sorun var ise cydian kaldırın icleaner pro + ayar dosyaları kaldır sonratemizle de.. şu an paralı paralı indirdiyseniz sıkıntı vermemesi gerekiyordu..