- Cihaz
- iphone X
- Konular
- 192
eline emeğine sağlık abiAçıklama. Orjinal icleaner pro lisanslı etmeye yarar.. ( Not Bİzden indirilen icleaner pro bazı kişilerde lisans sorunu verdigi için. bunu attık lisans edenlerde bunu yüklemeleri gerekmez..
Düzenleme. @DeliTurK
Sürüm. 0.0.2
Uyumluluk. iOS 14 - 14.8.1
Ekli dosyayı görüntüle 14225Ekli dosyayı görüntüle 14226
İos 12.5xx içinde varmı. Ben trappledestek repodan yüklememe rağmen pro değilAçıklama. Orjinal icleaner pro lisanslı etmeye yarar.. ( Not Bİzden indirilen icleaner pro bazı kişilerde lisans sorunu verdigi için. bunu attık lisans edenlerde bunu yüklemeleri gerekmez..
Düzenleme. @DeliTurK
Sürüm. 0.0.2
Uyumluluk. iOS 14 - 14.8.1
Ekli dosyayı görüntüle 14225Ekli dosyayı görüntüle 14226
malesef. bu 14 ler için geçerli .. hangi jailbreak aracı kulanıyorsunuz. cydia değil galiba ?İos 12.5xx içinde varmı. Ben trappledestek repodan yüklememe rağmen pro değil
Chimera jailbreak kullanıyorum Cydia yüklü ordan yüklüyorum tweaklerimalesef. bu 14 ler için geçerli .. hangi jailbreak aracı kulanıyorsunuz. cydia değil galiba ?
direk cydia checkra1n jailbreak yada uncover kullananlarda sorun olmuyor. onu anlamış degiliz malesef.Chimera jailbreak kullanıyorum Cydia yüklü ordan yüklüyorum tweakleri
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.