E ens90 Apple Sever Katılım 31 Ocak 2020 Konular 6 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 6 Şub 2020 #1 repomuzdan yüklediğim i cleaner normal bir şekilde yükleniyor fakat uygulamaya tıkladığımda geri ana menüye atıyor bunun bi çözümü var mııdır çakışan bir tweak olduğunuda sanmıyorum çünkü 1 ya da 2 tweak var şu an maksimüm
repomuzdan yüklediğim i cleaner normal bir şekilde yükleniyor fakat uygulamaya tıkladığımda geri ana menüye atıyor bunun bi çözümü var mııdır çakışan bir tweak olduğunuda sanmıyorum çünkü 1 ya da 2 tweak var şu an maksimüm
N nobren_berkay Apple Sever Katılım 16 Haz 2019 Konular 0 Mesajlar 97 Tepkime puanı 9 Puanları 1,869 6 Şub 2020 #2 Bende de aynı sorun vardı sürüm düşürdüm güncellemiyorum sorun giderilene kadar dene istersen sende Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS E ens90 Apple Sever Katılım 31 Ocak 2020 Konular 6 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 20 Şub 2020 #3 nobren_berkay' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı sürüm düşürdüm güncellemiyorum sorun giderilene kadar dene istersen sende Genişletmek için tıkla ... sürüm düşerme olayını nasıl yapabilirim Oyla: Oyla 0 Downvote
nobren_berkay' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı sürüm düşürdüm güncellemiyorum sorun giderilene kadar dene istersen sende Genişletmek için tıkla ... sürüm düşerme olayını nasıl yapabilirim
raulforever Apple Sever Katılım 20 Eyl 2019 Konular 3 Mesajlar 42 Tepkime puanı 3 Puanları 1,504 Konum Kadıköy 20 Şub 2020 #4 ens90' Alıntı: sürüm düşerme olayını nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... cydia dan kurulumunu yaptığınız yerden sürüm düşürmeyi de yapabilirsiniz. Oyla: Oyla 0 Downvote
ens90' Alıntı: sürüm düşerme olayını nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... cydia dan kurulumunu yaptığınız yerden sürüm düşürmeyi de yapabilirsiniz.
ByGorkem Moderatör Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Katılım 30 Tem 2018 Konular 75 Mesajlar 571 Tepkime puanı 169 Puanları 2,254 20 Şub 2020 #5 Kaldırıp trappledestek reposundan bir sürüm düşüğü var bende çalışıyor düşürme işlemi yapamıyorsanız Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS E ens90 Apple Sever Katılım 31 Ocak 2020 Konular 6 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 20 Şub 2020 #6 Serdar44' Alıntı: Kaldırıp trappledestek reposundan bir sürüm düşüğü var bende çalışıyor düşürme işlemi yapamıyorsanız Genişletmek için tıkla ... işte kaldır var sadece sürüm düşürme çıkmıyo belirttiğiniz repodan da denedim 13.2.3 gerçi kapsıyo ama denicem farklışekilde Oyla: Oyla 0 Downvote
Serdar44' Alıntı: Kaldırıp trappledestek reposundan bir sürüm düşüğü var bende çalışıyor düşürme işlemi yapamıyorsanız Genişletmek için tıkla ... işte kaldır var sadece sürüm düşürme çıkmıyo belirttiğiniz repodan da denedim 13.2.3 gerçi kapsıyo ama denicem farklışekilde