icloud.com girişlerini nerden görebilirim telefonumda

crysis426

Apple Sever
Konular
3
İcloud.com girişlerini iphone'umdan nerden kontrol edebilirim tarayıcıdan giriş yapıldığında icloud.com hesabını kapatmak istediğimde iphone'dan kapatılabiliyormu ?

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
İcloud.com girişlerini iphone'umdan nerden kontrol edebilirim tarayıcıdan giriş yapıldığında icloud.com hesabını kapatmak istediğimde iphone'dan kapatılabiliyormu ?

Nereye giriş yaptığınızı görmek için web'i kullanma
8731

* giriş yapın ve sayfayı kaydırarak Aygıtlar bölümüne gidin.
  1. Aygıtlarınızı hemen göremezseniz Ayrıntıları Görüntüle'yi tıklayın ve güvenlik sorularınızı yanıtlayın.
  2. Bir aygıt adını tıklayarak aygıt modeli, seri numarası ve OS sürümü gibi aygıt bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
Webden çıkış ettiginizde.. applede telefonunuzdan çıkış etmez.. iphonumu bul açık saten telefondan çıkış etmeniz gerekİR..

ANLADIĞIM BU.

Oyla:
KS
KS

crysis426

Apple Sever
Konular
3
Apple kimlik sayfasında giriş yaptığımız aygıtlar gözüküyor ben web'den yaptığımız girişler nerde gözüküyor diye soruyorum

Oyla:

sbhnkhrmn

Apple Sever
Konular
1
Web sitesi
sbhnkhrmn.github.io

Ayarlar / Apple Kimliği -? En alt kısımda aktif olanları görebilir kontrol edip izni iptal edebilirsin hocam

Ekli dosyalar

• 4B2E23C5-14BD-4556-A5C0-332E433CC87D.jpeg
    4B2E23C5-14BD-4556-A5C0-332E433CC87D.jpeg
    119.2 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:
KS
KS

crysis426

Apple Sever
Konular
3
orda gözükmüyor yüz kere icloud.com'a giriş yaptım ama windows tarayıcısından giriş yaptım iphone'uma icloud.com'a giriş yapıldı diye mesaj falan gelmedi hatta şuanda icloud.com windows'da chrome tarayıcısında otomatik açık icloud hesabım oturumunuz burda açık diye birşey yok iphone telefonumda sadece gene tarayıcıdan kapatabiliyorum.

Oyla:
Geri