L LilCiro Apple Sever Katılım 20 Haz 2022 Konular 5 Mesajlar 23 Tepkime puanı 1 Puanları 768 22 Haz 2022 #1 iCloud şifre değiştirmek istiyorum ama iPhone tekrardan yeni şifre ister mi?
qυєєη Elit Üye Apple Sever Oyun Gurmesi Katılım 19 Haz 2018 Konular 70 Mesajlar 429 Tepkime puanı 122 Puanları 2,254 19 Nis 2024 #2 LilCiro' Alıntı: iCloud şifre değiştirmek istiyorum ama iPhone tekrardan yeni şifre ister mi? Genişletmek için tıkla ... Web tarayıcısı üzerinden Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. adresine giriş yapın. 'Giriş Yapma ve Güvenlik' bölümüne girerek 'Parola' sekmesine tıklayın. Mevcut parolanızı girin. Sonrasında yeni bir parola girip onaylayın bukadar arkadaşım. yeni şifreyle devam edebilirsiniz.
LilCiro' Alıntı: iCloud şifre değiştirmek istiyorum ama iPhone tekrardan yeni şifre ister mi? Genişletmek için tıkla ... Web tarayıcısı üzerinden Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. adresine giriş yapın. 'Giriş Yapma ve Güvenlik' bölümüne girerek 'Parola' sekmesine tıklayın. Mevcut parolanızı girin. Sonrasında yeni bir parola girip onaylayın bukadar arkadaşım. yeni şifreyle devam edebilirsiniz.