- Konular
- 154
Yama Adı: iGameguardian Yama
Uyumluluk: ios 8 - 11.4.1
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Açıklama: iGameguardian Twekinin çalışması için yamadır. Bilindiği gibi Online ve normal oyunlarda hack yapmak için gerekli bir tweakdir.
Çalışması için Repomuzdan iGameguardian ve iGameguardian Yama beraber yüklenmesi gerekmektedir.
Depiction:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DENEYEN KİŞİLER ÇALIŞAN OYUNLARI KONU ALTINA YAZARSA DİĞER ÜYELERDE FAYDALANIR..
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Ekli dosyayı görüntüle 1264 Ekli dosyayı görüntüle 1265 Ekli dosyayı görüntüle 1266
Lifpa.com/repo. Yükşediniz demi ? Trappledestek 11 uyumlu Önder hocaya yazalım onu
Ekli dosyayı görüntüle 5742
Evet ordan yukledim uyumlu diyor ama arama yaptigim zaman yukarida ki resim gibi processing kisminda kaliyor ilerlemiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepsini indirdim denedim ama malesef gözükmüyor telefonda.12.4 tam uyumlu değil binin yeni versiyonu 12.0.4 sürümü çıktı oda 12.1.2 yazıyor aama 12.4 denenmedi 3.99 dolar tahminimce
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. Repo buyur bak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dlg Memory IGG kadar kullanışlı gelmedi bana.Csr2 oyununda istenilen sonuç bulunduktan sonra, o adrese tıklayınca alacağımız ödül miktarını arttırabiliyoruz.Dlg Hex tablosu gösteriyor değiştirme şansı vermiyor.dlg memor calısıyor
12.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?