- Adım
- Ahmetcan
- Cihaz
- iPhone 14 Pro Max
- Konular
- 632
JAİLBREAK Cihazlar için..
Appstore link:
iNet -- ağınızı keşfediyor!
Güvenlik risklerini öğrenin ve ağınızı kontrol altında tutun.Ağıma hangi cihazlar bağlı?Çevrimiçi mi?Hangi hizmetleri sağlıyorlar?Birisi benim bilgim dışında wifi ağımı kullanıyor mu?Bu ve diğer sorular iNet'i hızlı ve basit bir şekilde yanıtlıyor.
iNet ile neler olup bittiğini tam olarak bilirsiniz! Bu kullanımı kolay Uygulama, deneyimsiz kullanıcılar için bile bir bilgisayar ağını özetler. Ve iNet asla eve telefon etmez, verileriniz iPhone'unuzda kesinlikle özeldir.
iNet, iPhone veya iPod touch'ınızın bağlı olduğu ağlar hakkında size bilgi sağlar.Çok kolay ve kullanıcı dostu tasarımı, deneyimsiz kullanıcının bir ağ ve çalışan servisler hakkında kapsamlı ve anlaşılır bir genel bakış elde etmesine bile izin verir.
iNet'in mevcut sürümünde aşağıdaki özellikleri uyguladık:
Yükleme: İpayı filza ile açıp sag üst köşeden yükle deyip bekleyin.. bukadar..
İPA : TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..
Appstore link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
iNet -- ağınızı keşfediyor!
Güvenlik risklerini öğrenin ve ağınızı kontrol altında tutun.Ağıma hangi cihazlar bağlı?Çevrimiçi mi?Hangi hizmetleri sağlıyorlar?Birisi benim bilgim dışında wifi ağımı kullanıyor mu?Bu ve diğer sorular iNet'i hızlı ve basit bir şekilde yanıtlıyor.
iNet ile neler olup bittiğini tam olarak bilirsiniz! Bu kullanımı kolay Uygulama, deneyimsiz kullanıcılar için bile bir bilgisayar ağını özetler. Ve iNet asla eve telefon etmez, verileriniz iPhone'unuzda kesinlikle özeldir.
iNet, iPhone veya iPod touch'ınızın bağlı olduğu ağlar hakkında size bilgi sağlar.Çok kolay ve kullanıcı dostu tasarımı, deneyimsiz kullanıcının bir ağ ve çalışan servisler hakkında kapsamlı ve anlaşılır bir genel bakış elde etmesine bile izin verir.
iNet'in mevcut sürümünde aşağıdaki özellikleri uyguladık:
• Ağ taraması
• Ping
• Bonjour tarayıcısı
• Bağlantı noktası taraması
• Cihaz bilgisi
• Lan'da Uyan
• Lan'da Uyku (yalnızca Macintosh)
• Kapsamlı yardım bölümü
• Tarama sonuçlarını e-posta ile gönderin
• Ping
• Bonjour tarayıcısı
• Bağlantı noktası taraması
• Cihaz bilgisi
• Lan'da Uyan
• Lan'da Uyku (yalnızca Macintosh)
• Kapsamlı yardım bölümü
• Tarama sonuçlarını e-posta ile gönderin
Yükleme: İpayı filza ile açıp sag üst köşeden yükle deyip bekleyin.. bukadar..
İPA : TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..
Moderatör tarafında düzenlendi: