13.2.3 denendi çalışmadı :/
ios 11.3.1 de sorunsuz çalışıyor. Arkadaşın dediği gibi önce ekranda görünmüyor, style değiştirince ekranda görünüyor. Paylaşım için teşekkürler.
Tweak ile ilgili tek sorun kendiniz resim seçtiğinizde aktif olmaması. İlla ki o anda kameradan bir görüntü yakaladığınızda müzik ekleyebiliyorsunuz.
Bende çalıştıktan 2 gün sonra instagram'a güncelleme geldi ve instagramda kamerayı ilk açtığınızda resim çekme yuvarlağının yanında olan filtreler kayboldu. Bu sebeple bende tweak'i kullanamıyorum Tweak'i kaldırdım olmadı, instagram'ı silip yeniden yükledim olmadı. Icleaner ile temizlik yaptım o da olmadı. hem hiçbir filtreye ulaşamıyorum hem de tweak'i aktif edemiyorum. Instagram ile ilgili bir mevzu olabilir sende çalışmama sebebi.Bende çalışmadı maalesef hiçbir türlü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle orjinal bir tweak yok sanırım, @onderazazi nin Flex + yama ekseninde kendi yaptığı tweak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanırım bendekiyle aynı sorun sendeki de.. instagram Filtre görünme hatasıInstagramu guncellediğim de ortadan kayboldu. Geri nasıl getirebilirim ? Çok güzel bir tweak.
Hangi IOS sürümündesiniz ? App Admini nasıl çalıştırdınız ?Sorunu çözdüm. App Admin ile instagramın son versiyonu olan 134 ten 126 ya düşürme yaptım tweak çalıştı filtreler geldi.
Hangi IOS sürümündesiniz ? App Admini nasıl çalıştırdınız ?
Instagram Son Sürümünde çalıştığını test ettim . 13.3.1 sürümünde.
Yapmanız gereken Story Girdikten sonra sağa sola Effectleri kaydırmak ve music simgesinin görünmesini sağlamaktır.
Çalışmıyor diyenlere itibar etmeyiniz. ( Aktif olarak her dakika bana sorabilirsiniz.
iphone 7 plus sürüm 12.4
instagram 13.40
çalışmıyor, üstüne filtreler de gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?