S Simgee Apple Sever Katılım 22 Kas 2020 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 22 Kas 2020 #1 Merhaba instagrama uygulama uzerinden giris yapamiyorum iki gundur fakat google ya da farkli cihazlardan aciliyor yardimci olurmusunuz
Merhaba instagrama uygulama uzerinden giris yapamiyorum iki gundur fakat google ya da farkli cihazlardan aciliyor yardimci olurmusunuz
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,270 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,602 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 22 Kas 2020 #2 Simgee' Alıntı: Merhaba instagrama uygulama uzerinden giris yapamiyorum iki gundur fakat google ya da farkli cihazlardan aciliyor yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... jailbreakli cihaz ise. dokundugunda masa üstünremi atıyor öyleyse tweak yapmıştır. Oyla: Oyla 0
Simgee' Alıntı: Merhaba instagrama uygulama uzerinden giris yapamiyorum iki gundur fakat google ya da farkli cihazlardan aciliyor yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... jailbreakli cihaz ise. dokundugunda masa üstünremi atıyor öyleyse tweak yapmıştır.
KS KS S Simgee Apple Sever Katılım 22 Kas 2020 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1,133 4 Ara 2020 #3 Damla' Alıntı: jailbreakli cihaz ise. dokundugunda masa üstünremi atıyor öyleyse tweak yapmıştır. Genişletmek için tıkla ... Uzgunuz uyarisi cikiyor giris hic olmuyor Oyla: Oyla 0
Damla' Alıntı: jailbreakli cihaz ise. dokundugunda masa üstünremi atıyor öyleyse tweak yapmıştır. Genişletmek için tıkla ... Uzgunuz uyarisi cikiyor giris hic olmuyor
E endiseki Apple Sever Katılım 13 Tem 2020 Konular 3 Mesajlar 25 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 5 Ara 2020 #4 hesabınızı dondurun 2 3 gün sonra açın Oyla: Oyla 0