- Adım
- Devrim
- Meslek
- Güvenlik
- Cihaz
- iPhone 13 Pro Max
- Konular
- 1,193
Merhaba Arkadaşlar Cydia'yı kaldırmak için Başka yöntemi paylaşıyorum kendi cihazımda denedim sorunsuz çalışıyor..
benim cydia açık tweakler çalışıyor ve hiç bir şekilde hata yokken cydia dokunmadan bu işlemi yaptım..
ve kesinlikle siz denemeyin.. cydia hataları meydana geldiginde bu işlemi yapmanız fayda sağlayacaktır..
NOT ÖNEMLİ: Cydia kalktığı an ayarlardan komple telefonu sıfırlayıp jailbreak işlemini yapın.
CYDİA açılmıyorsa veya atıyorsa hemen bu işlemleri yapın..
CYDİA AÇILIYOR hatalar varsa .. Substitute edip kaldır deyin hatalar çıksın önemli degil.. Tweakleri kaldırın sonra bu işlemi yapın..
1. WinSCP indir
2.PuTTY indir
3-dosyadaki delectrayı indirin..
Resmi reddit Sayfası ve yapımı..
Winscp giriş için ilk olarak wifi deki ip girdik
Kullanıcı adı: root
şifre: alpine
yazıp oturumu aç deyin
gördüğünüz gibi dosyadaki delectra anadizine attık unjailbreak.sh dosyası resimde görüldüğü gibi..
Winscp işimiz biti...
PuTTY programını açalım..
host name yazan yere bağlı wifi adresinizin ip'sini girelim. Open tıklayınca altta gördüğünüz gibi bir ekran gelecek. Sırasıyla
root
alpine
dedikten sonra sırasıyla gelen yere
cd/private/var/root/ enter
tekrar sh unjailbreak.sh enter'a bastıktan sonra yazılar gelecek tekrar enter'a basın ve işlem bitti ...
benim cydia açık tweakler çalışıyor ve hiç bir şekilde hata yokken cydia dokunmadan bu işlemi yaptım..
ve kesinlikle siz denemeyin.. cydia hataları meydana geldiginde bu işlemi yapmanız fayda sağlayacaktır..
NOT ÖNEMLİ: Cydia kalktığı an ayarlardan komple telefonu sıfırlayıp jailbreak işlemini yapın.
CYDİA açılmıyorsa veya atıyorsa hemen bu işlemleri yapın..
CYDİA AÇILIYOR hatalar varsa .. Substitute edip kaldır deyin hatalar çıksın önemli degil.. Tweakleri kaldırın sonra bu işlemi yapın..
1. WinSCP indir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2.PuTTY indir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3-dosyadaki delectrayı indirin..
Resmi reddit Sayfası ve yapımı..
Winscp giriş için ilk olarak wifi deki ip girdik
Kullanıcı adı: root
şifre: alpine
yazıp oturumu aç deyin
gördüğünüz gibi dosyadaki delectra anadizine attık unjailbreak.sh dosyası resimde görüldüğü gibi..
Winscp işimiz biti...
PuTTY programını açalım..
host name yazan yere bağlı wifi adresinizin ip'sini girelim. Open tıklayınca altta gördüğünüz gibi bir ekran gelecek. Sırasıyla
root
alpine
dedikten sonra sırasıyla gelen yere
cd/private/var/root/ enter
tekrar sh unjailbreak.sh enter'a bastıktan sonra yazılar gelecek tekrar enter'a basın ve işlem bitti ...
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: