- Konular
- 154
Yalnız ls ise lockhtml dosyası yada sbhtml dosyasıda olabilir yanlış atma
Verdiğim yolda library içine iWidgets klasörünü kendir oluştur yoksa. Ama yazılışına dikkat et büyük küçük harfe
Olmayan ne gibi bir hata alıyorsunuz?
@nefer_nl ozaman lockhtml klasörüne at zipten çıkardın ve klasör içinde klasör yok değilmi?
Ozaman sbhtml klasörüne at dosyayı görsem. Nereye atman gerektigini söyleyebilirim
@nefer_nl linkini verebilirmisin indirip deneyelim..
@nefer_nl bu klasörde dosya eksiği var. Bu şekilde çalışmaz sadece ayar dosyaları çıktı içinde.. Denemek isterseniz size 1 dosya göndereyim onu atın..
Arkadaşım büyük ihtimalle yaptığın hatayı ve çözümü nü söyleyeyim sana
Dosyayı zipden çıkardığında mini diye bir klasör var o klasör içine gir bir mini klasörü daha var
Yani klasör klasör içinde o yüzden temayı görmüyor yapman gereken mini klasörüne gir ve mini klasörünü kopyala ve var mobile library iwidgwt klasörüne at
Bu işlem sonunda su sekilde olucak bak dikkatet var/mobile/Library/iWidgets/mini klasörü şeklinde olucak sonra dene xenhtml e gir ve etkinleştir widgeti
Yukarda çözümü yazdım denedinizmi bende xenhtml kurulu değil ama yüzde 99 yazdığım sebepten çalışmadı sizdeBu çalıştı ustam. Ama ben bu LS çok beğendim. 10 yıldır iphone ve jbli kullanıyorum ilk kez tema hoşuma gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?