dreguleryuz
Apple Sever
- Konular
- 6
Ah be hocam en erken jailbreak i sen kaybetdin dimi
Umarım kısa sürede jailbreak çıkar da fazla beklemezsiniz
Evet hocam maalesef ama üzülmek yok. Gelir muhakkak bizim sürüme de. Biraz bekleyeceğiz artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabiki mutlaka gelecektir sakın üzülmeyin
Ve bizimle kalın sizleri aramızda görmek güzel
Dokttoooooorrrr acil 11.4 e jailbreak lazım
Çok erken kaybettin jailbreaki hocam sen o yüzden beklemek zor gelicek sana ama eninde sonunda çıkar jailbrea meraklanma üstelik sileo platformu da yeni yayınlanacağı için onun hatrına da belki erken çıkartabilirler jailbreakEvet takip ediyorum ama edemiyorum çünkü kimse telaffuz dahi etmiyor
Çok erken kaybettin jailbreaki hocam sen o yüzden beklemek zor gelicek sana ama eninde sonunda çıkar jailbrea meraklanma üstelik sileo platformu da yeni yayınlanacağı için onun hatrına da belki erken çıkartabilirler jailbreak
11.4.1 de bekleyeyim mi? Shsh kaydını yaptım. Ios 12 betaya geçeyim mi?
Jailbreak için daima alt sürümde beklemek gerek bence ama yine karar senin ios12 ye geçsen ne değişicekki sanki bence bekle oyun oyna film izle oyalanıcak şeyler bul kendine zaman geçmesi için
Eminndeğilim ama bu herifçioğlu sanırım bir açık bulmuş ve birşeyler yapmaya çalışıyor jailbreak e dair
zaiten brandon azad jailbreakle içli dışlı bir arkadaş tanınmış biriElectra team ile bol bol sohbet eden Jake James isimli hesap yorum yapmış, Harika bir iş demiş. Bence bu adam başaracak inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?