- Adım
- basri
- Cihaz
- iPhone 11 pro
- Konular
- 145
Ya arkadaşlar ben çok korkuyorum 11.4 deyim 11.4.1 e jb çıkarsa 11.4 de kapsar dimi
Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum yardım eder misinizIOS 11.4 de isen şimdiden 11.4.1’e geç.. DFU moduna alın ve temiz bir kurulum yapın.. 11.4.1 daha stabil.. arkadaşım.. hemen yap kapanmadan
Nasıl yapıcam hiç bilmiyorum yardım eder misiniz
Sadece bu kadar mı 11.4.1 için bir şeyler indirmeyecek miyimiTunes ile bağlanıp 6s Plus ve altı kullanıyorsanız home ve güç tuşuna basılı tutun iTunes işareti çıkınca güncelle çıkacak yapın 7 ve üstü ise ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak yapın
Sadece bu kadar mı 11.4.1 için bir şeyler indirmeyecek miyim
İpswden indirdikten sonra napıcam hocam11.4.1 yazılımını manuel indireceksin. Dikkat et cihazın için olanı indir. Global ve gsm diye iki tane yazılım mevcut cihazın hangisi ise ona göre indir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İpswden indirdikten sonra napıcam hocam
Umang uzun zamandır ıos 12 jailbreak üzerinde çalışıyordu. Electra team e girmişti. Ios 12 açıkları beklediğinden de iyi olduğunu söylüyor. Ios 11 de olanları sürün yükseltmemek için de uyarıyor.
Ve en can alıcı haber ise, çıkaracağı jailbreak aracının 11.4te de çalışacağı...
iOS 12 ye de güncellesek olur o zaman yazanlara bakılırsa
Hocam bu işle ilgilenen sadece umang değil. Pwnd ıos 11.4 exploitini yayımlayacağını söyledi. Beklemekte fayda var ki ıos 12 imza açık. Eğer ıos 12 için jailbreak çıkarsa o zaman geçeriz. Şu an sürüm kaybetmek bana göre pek mantıklı değil.
Haberler iyi
Haberler iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?