Güncelleme: iOS 12.1.3 ve 12.4 arası sürümlere destek verildi. (A12 hariç)unc0ver v3.5.0 is NOW OUT with iOS 12.4 support for A7-A11 devices (Latest and signed firmware)!
GitHub releases:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Reddit post:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
— Pwn20wnd is forging pmap_cs blobs (@Pwn20wnd)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@Damla benim telefon iphone 6 plus şu an bende jb var sürüm ise 12.1.2 sence ben 12.4 e geçmeli miyim
apple watch kullandığım için saattin güncellemesini yapmam için aslında 12.4 e geçmem gerekiyor ama sizlere tanışmadan yapmak istemedim @Damla @DeliTurK
şimdiden teşekkür ederim herkese hayırlı olsun
tweaklerde durum ne bilginiz var mı belli başlı tweakler çalışıyor mu acababen 12.3.1 den geçtim 12.4 e beğendim .. @DeliTurK Kendi telinden konuya resim atmış oda 12.3.1 den geçti .. pil konusunu bilmiyorum ama benim gözümde iyi... 12.4 ama yönlendfirmek istemem.. kendi düşüncenizle hareket edin.. derim.. sizin fikriniz apple watch içinse GEÇİN Derim.
tweaklerde durum ne bilginiz var mı belli başlı tweakler çalışıyor mu acaba
A12 için çıkacak mıdır
Merhaba, Dün akşam törenle ios 12.4 e geçiş yaptım. Jb yaptıktan sonra yüklü olan repo adresleri kendinden geldi. Malesef bu repoların içi boş çıkıyor. Sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa repolarda bir güncellememi var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İphone 6s telefonu Jb yaptığımdan beri ekran açıkken dakika da 1 bitim şarj azalıyor. Bir çok tweakı sildim ama durum değişmedi. Dün böyle bir şey yoktu bu sabah başladı.
Bu sorunu nasıl halledebilirim ??
Uyumlulukları ve tweaklerin birbirine benzeyen dosyaları yüklemekten kaçının ?Sorunu hallettim audio recorderden 2 tane eklemisim ondan olmus birini sikince duzeldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uncover açılmıyor arkadaşlar ımpactor ile pc den yükledim profili doğruladım yine açılmıyor ne yapmam lazım ?
Nasıl yükleyeceğim öylrTelden yüklemeyi deneyin birde tele Reset atarak
Nasıl yükleyeceğim öylr
İgnition a giriyorum install now diyorum sonrasında uncover e tıkladığımda geçersiz sayfa diyor. Ustam bunlar güvenilir mi bi sıkıntk falan çıkmaz değil mi uzun zamandır uzak kalmıştım da ?telden indirmeyi deneyin..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İgnition a giriyorum install now diyorum sonrasında uncover e tıkladığımda geçersiz sayfa diyor. Ustam bunlar güvenilir mi bi sıkıntk falan çıkmaz değil mi uzun zamandır uzak kalmıştım da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?