- Konular
- 1
iPhone XS 12A error veriyor olmuyor maalesef
Ok teaekkurleriPhone XS 12A error veriyor olmuyor maalesef
6s de uncover desteği yok ios 13 ve üstü için. ama beklerseniz gelebilir. 6s için checkra1n jailbreak var isterseniz onu yapabilirsiniz. İos13.3 kapandı güncelleme yapamazsınız. 13.3.1 e geçmek için sıfırlamak zorunda değilsiniz. Ama şöyle temiz kurulum yedeksiz bir şekilde 13.3.1 e geçip checkrain jailbreak yapsanız harika tat veririphone 6s kullanıyorum 12.4 sürümüm uncover ile jailbreakladım.telefonu kapatıp açınca jailbreak giden cinsten.Telefonu 13.3 e güncelleyip jailbreak yapmak istiyorum ama bunun için telefonu sıfırlamak lazımmış herhalde telefonu sıfırlamadan ios 13.3 e güncelleyip jb atabilirmiyim ?
Nasıl verileri silmeden geçerim ?6s de uncover desteği yok ios 13 ve üstü için. ama beklerseniz gelebilir. 6s için checkra1n jailbreak var isterseniz onu yapabilirsiniz. İos13.3 kapandı güncelleme yapamazsınız. 13.3.1 e geçmek için sıfırlamak zorunda değilsiniz. Ama şöyle temiz kurulum yedeksiz bir şekilde 13.3.1 e geçip checkrain jailbreak yapsanız harika tat verir![]()
Nasıl verileri silmeden geçerim ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.