iOS 13.3 / 13.2 / 13.0 A12 / A13 Unc0ver JAILBREAK & YENİ tfp0 Çekirdek Açıklandı!

Suat Yegin

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
1
iPhone XS 12A error veriyor olmuyor maalesef

dost

Apple Sever
Konular
5
iphone 6s kullanıyorum 12.4 sürümüm uncover ile jailbreakladım.telefonu kapatıp açınca jailbreak giden cinsten.Telefonu 13.3 e güncelleyip jailbreak yapmak istiyorum ama bunun için telefonu sıfırlamak lazımmış herhalde telefonu sıfırlamadan ios 13.3 e güncelleyip jb atabilirmiyim ?

N.o.r.t.h.w.i.n.D

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
9
6s de uncover desteği yok ios 13 ve üstü için. ama beklerseniz gelebilir. 6s için checkra1n jailbreak var isterseniz onu yapabilirsiniz. İos13.3 kapandı güncelleme yapamazsınız. 13.3.1 e geçmek için sıfırlamak zorunda değilsiniz. Ama şöyle temiz kurulum yedeksiz bir şekilde 13.3.1 e geçip checkrain jailbreak yapsanız harika tat verir

dost

Apple Sever
Konular
5
Nasıl verileri silmeden geçerim ?

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Nasıl verileri silmeden geçerim ?

Eğer cihazınızdaki iOS sürümü yayımlanan son sürümden daha eskiyse, karşınıza güncelle ve indir ve yükle seçeneği çıkar güncele demeniz gerek

iOS’un daha güncel bir sürümü yayınlanmış ise karşınıza İndir ve Yükle seçeneği belirecek. Bu seçeneğe tıklayarak iOS işletim sisteminin en güncel versiyonunu iPhone cihazınız için edinebilirsiniz.

2. iTunes ile yazılım güncelleme:

Bilgisayarınızda iTunes’u çalıştırın ve cihazınızı fiziksel bir kablo ile bilgisayarınıza bağlayın. Sol üstte beliren cihaz simgesine ve ardından Güncellemeleri Denetle butonuna tıklayın. Yeni bir iOS sürümü yayınlanmış ise karşınıza çıkacak olan İndir ve Yükle seçeneğini seçin. Şartlar ve Koşullar’ı onayladıktan sonra cihazınızdan Parola’yı girip cihazınız için de onay verin.

Yukarıdaki işlemleri tamamladığınızda, iPhone cihazınız ilk olarak iOS işletim sisteminin yeni sürümünü internet aracılığıyla indirecek ve sonrasında bunu yükleyecektir. Yükleme işlemine başlamadan önce cihazınızın pil değerinin %50’nin üzerinde ve cihazınızın şarja takılı olduğundan emin olun.

iphonu geri yükle .. demeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…