Cihazım bozulduğu için mecburen format atmak zorunda kaldım. 13.6 JB mümkün müdür bir yolu var mı? Ya da downgrade yolu var mı?
Cihazım bozulduğu için mecburen format atmak zorunda kaldım. 13.6 JB mümkün müdür bir yolu var mı? Ya da downgrade yolu var mı?
13.6 jailbreak vardır Cheakra1n
iphone 5s ve X dahil tüm iphonelarda geçerlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 10384Ekli dosyayı görüntüle 10385
resimdeki gibi edip işlem edeceksiniz.. destekliyor. bizler 13.6 dayız..
Orjinal kablo ile arada herhangi bir uzatma olmadan direkt usb'lerden deneyin. Genelde usb hatası oluyor o hata ve her olmayışında farklı bir port deneyin, bende de olmuştu ve o şekilde hallettim. Önerim masaüstü pc'niz var ise arkadaki mavi usb3 portlarından biri ile deneyin.onu işaretledim zaten, işaretlemesem başlat butonu aktif olmuyor. dfu moda al diyor vs işlemin ortasinda -78 hatasi veriyor. 5 defa denedim. Onun nedeni nedir acaba?
Orjinal kablo ile arada herhangi bir uzatma olmadan direkt usb'lerden deneyin. Genelde usb hatası oluyor o hata ve her olmayışında farklı bir port deneyin, bende de olmuştu ve o şekilde hallettim. Önerim masaüstü pc'niz var ise arkadaki mavi usb3 portlarından biri ile deneyin.
Maalesef jailbreak yapamazsınız pro max içinPromax cihazım 13.6 sürümünde shsh kaydım da yok malesef , benim için ger yol kapalı mı arkadaşlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.