İOS 13 ve iPadOS 13 Beta 3 OTA Yazılımını Dev Hesapsız Kurma

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
4430

İOS 13 beta 3 OTA güncelleme Yapılandırma Profili dosyasını ve iPadOS 13'ü kayıtlı UDID veya geliştirici hesabı olmadan nasıl indirip yükleyebileceğinizi burada bulabilirsiniz.

Bu, bir geliştirici hesabına erişimi olmayan ancak hala iOS 13 / iPadOS 13'ü deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir işlemdir.

Adım 1: Söz konusu iPhone veya iPad'i alın ve varsayılan Safari tarayıcısına atlayın ve bu bağlantıyı açın .

Adım 2: Bu, cihaza bir profil indirme işlemini başlatır. Devam etmek için indirme düğmesine dokunun .

Adım 3: “ Bu web sitesi bir yapılandırma profili indirmeye çalışıyor. Buna izin vermek istiyor musun? " Devam etmek için İzin ver seçeneğini seçin .

Adım 4: Bir sonraki ekranda seçeneğini yükleyin . Profil yüklendikten sonra, cihazınız otomatik olarak yeniden başlatılır.

Adım 5: Cihaz tekrar çalışmaya başladığında, Ayarlar uygulamasını başlatın ve Genel> Yazılım Güncelleme bölümüne gidin . İndirmek için bekleyen “ iOS 13 Developer beta 3 ” veya “ iPadOS 13 Developer beta 3 ” güncellemesini bulmanız gerekir. Bu, sürecin işe yaradığı anlamına gelir.

Adım 6: İndir ve Yükle'yi seçin . Şimdi, cihazda gerçekleşen diğer OTA güncellemeleri gibi, arkanıza yaslanıp sihrin gerçekleşmesini beklemeniz gerekecek. Tamamlandığında, seçtiğiniz cihazda üçüncü iOS 13 / iPadOS 13 beta sürümünde olacaksınız.. inceleyebilirsiniz..​

Son düzenleme:
Geri